Szerintetek bunkó volt a bolti dolgozó, hogy így utánam szólt?
Jogod LETT VOLNA elég hangosan megköszönni, hogy meghallhassa.
Akkor nem kellett volna utána szólni az eladónak.
Másrészt itt jogod lett volna megköszönni a véleményeket és NEM utólag tenni hozzá a kérdésheez, hoyg csak motyogtál valamit megköszönés címén.
Jogod lenne elfogadni a válaszokat és nem belekötni mindenkibe.
Amihez NINCS jogod, megsértödni az egyöntetü vélemények miatt, és szintén NINCS jogod a válaszolókat sértegetni.
Ha köszöntél neki, de ő nem hallotta, akkor az ő szempontjából olyan, mintha nem is köszöntél volna, így nem viselkedett bunkón.
Azt pedig nem is értem, hogy minek bunkóskodsz a válaszadókkal.
11.: Aha, rögtön az én hibám mi, hogy a pénztáros nem hallotta? :D
Ugye az is az én hibám, hogy ti gondoltatok valamit a buksitokban, és az alapján alkottatok véleményt, ugye? Én vagyok a szemét, amiért nem írtam le mindent részletesen :DD
A kérdésből csak annyi derül ki, hogy az eladó szerint én nem köszöntem meg. Leírtam valahol is a kérdésemben, hogy nem köszöntem az eladónak? Na ez is az én hibám, mi?
Csak annyi itt a lényeg, hogy ki nem állhatom az ilyen embereket, mert folyton kis semmiségekért beleállnak a másikba. Ha ezzel a pénztárossal dolgoznék, akkor minden kis semmiségért belém állt volna, mert ő úgy gondolja, hogy jogosan sértődött meg. De ugyanilyenek vagytok ti is ezek szerint, most bebizonyítottátok!
A véleményeiteket meg minek köszönném meg?? Nem azért jöttetek ide, hogy nekem segítsetek, hanem hogy jól lebunkózzatok... :D Milyen jó is lebunkózni a másikat, közben még büszkék is lehettek magatokra, hogy a bunkó kérdező jól megérdemelte. A ti fajtátok belerúgni jár a gyk-ra, ha ezért megkapnátok valakitől a méltó köszönetet, ami járna nektek, hát abból nem lenne sok köszönet :D
Én nem sértődtem meg senkire sem, csak tudni akartam, milyen emberek vagytok. A sértegetésre visszatérve, lebunkózni másikat az nem sértegetés? Ja de az csak akkor az, ha a másik teszi, értem!
*nem köszöntem meg
Mielőtt még ezen is problémáznátok, mert abban nagymesterek vagytok! ;)
16.: De ha már itt tartunk, akkor nem is lehet bunkó valaki azért, mert nem köszön meg valamit a pénztárosnak. A bunkóság az, ha valaki köp egyet, túrja az orrát, bevág a másik elé autóval, stb. De nehogy már valaki azért legyen bunkó, mert nem teszi azt, amit TI elvárnátok.
Egyébként meg én is tudom milyen alakok járnak ide gyk-ra. Elmesélek egy történetet. Vagy 10 évvel ezelőtt rengeteget könyörögtem, hogy valaki küldjön nekem meghívót ncore-ra. Mindenki elküldött a francba. Nem egy alkalom volt, hanem több tucat. Ezek után kitaláltam, hogy úgy írom ki a kérdés, megéri-e 2 ezer forintot elutalnom valakinek egy ncore meghívóért. Nem sokkal később írt is valaki, hogy ő küld ingyen. Hol volt akkor, amikor szépen kértem? Csak azért küldte, hogy a másik személy nehogy pénzt kaphasson! Amikor kártékonykodni kell, akkor nagyon lelkesek vagytok, ez nem az én szegénységi bizonyítványom!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!