Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerintetek bunkó volt a...

Szerintetek bunkó volt a bolti dolgozó, hogy így utánam szólt?

Figyelt kérdés
A Lidl-ben voltam, az önkiszolgálónál kiszerettem volna menni. "Bocsánat, kiengedne?", kértem az alkalmazottat. Egy perc türelmet, szólt a válasz, és kiengedett. Aztán 5 méter múlva utánam szól jó hangosan, hogy "Szívesen!", de ezt úgy tette, mintha ő az életemet mentette volna meg, én meg valami utolsó hálátlan szemétláda lennék.
dec. 3. 18:07
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%

Jogod LETT VOLNA elég hangosan megköszönni, hogy meghallhassa.

Akkor nem kellett volna utána szólni az eladónak.

Másrészt itt jogod lett volna megköszönni a véleményeket és NEM utólag tenni hozzá a kérdésheez, hoyg csak motyogtál valamit megköszönés címén.

Jogod lenne elfogadni a válaszokat és nem belekötni mindenkibe.

Amihez NINCS jogod, megsértödni az egyöntetü vélemények miatt, és szintén NINCS jogod a válaszolókat sértegetni.

dec. 3. 19:55
 12/49 anonim ***** válasza:
79%

Ha köszöntél neki, de ő nem hallotta, akkor az ő szempontjából olyan, mintha nem is köszöntél volna, így nem viselkedett bunkón.

Azt pedig nem is értem, hogy minek bunkóskodsz a válaszadókkal.

dec. 3. 20:01
 13/49 A kérdező kommentje:

11.: Aha, rögtön az én hibám mi, hogy a pénztáros nem hallotta? :D

Ugye az is az én hibám, hogy ti gondoltatok valamit a buksitokban, és az alapján alkottatok véleményt, ugye? Én vagyok a szemét, amiért nem írtam le mindent részletesen :DD

A kérdésből csak annyi derül ki, hogy az eladó szerint én nem köszöntem meg. Leírtam valahol is a kérdésemben, hogy nem köszöntem az eladónak? Na ez is az én hibám, mi?

Csak annyi itt a lényeg, hogy ki nem állhatom az ilyen embereket, mert folyton kis semmiségekért beleállnak a másikba. Ha ezzel a pénztárossal dolgoznék, akkor minden kis semmiségért belém állt volna, mert ő úgy gondolja, hogy jogosan sértődött meg. De ugyanilyenek vagytok ti is ezek szerint, most bebizonyítottátok!

A véleményeiteket meg minek köszönném meg?? Nem azért jöttetek ide, hogy nekem segítsetek, hanem hogy jól lebunkózzatok... :D Milyen jó is lebunkózni a másikat, közben még büszkék is lehettek magatokra, hogy a bunkó kérdező jól megérdemelte. A ti fajtátok belerúgni jár a gyk-ra, ha ezért megkapnátok valakitől a méltó köszönetet, ami járna nektek, hát abból nem lenne sok köszönet :D

Én nem sértődtem meg senkire sem, csak tudni akartam, milyen emberek vagytok. A sértegetésre visszatérve, lebunkózni másikat az nem sértegetés? Ja de az csak akkor az, ha a másik teszi, értem!

dec. 3. 20:04
 14/49 A kérdező kommentje:
12.: Te sem érted a lényeget, hogy az olyan emberekkel van bajom, akik mindenért is nekitámadnak a másiknak. Amúgy én hol bunkóztam a válaszolókkal?
dec. 3. 20:07
 15/49 A kérdező kommentje:

*nem köszöntem meg

Mielőtt még ezen is problémáznátok, mert abban nagymesterek vagytok! ;)

dec. 3. 20:09
 16/49 anonim ***** válasza:
13. Neharagudj de te feltettél egy KÉRDÉST. és kaptál rá egyhangú VÁLASZOKAT. És mivel NEKED nem tetszenek ezek a válaszok nem tetszettek innentől kezdve szerintem minden válaszoló bunkó. ez csak a te szegénységi bizonyítványod. Az meg hogy nem tudsz értelmesen megfogalmazni egy kérdést, amiből minden kiderül az már csak a te hibád, nehogy már azért is mi legyünk a hibásak. Azt meg hogy a válaszokból leszűrted hogy milyen emberek vagyunk, ahoz gratulálok mert egy embert általában több év megismerni, de te olyan szupertehetség vagy hogy egy mondatból sikerült. Mindenhol bunkóztál a válaszokkal, leírtad hogy mindenki bunkó, és mindenkit elküldtél a francba csak mert nem azt válaszolták amit akartál. És tudod mit, nekem is volt már olyan kérdésem, ahol egyhangúan mindenki azt mondta hogy abban a szituációban én voltam a hülye. És még ha nem is úgy éltem meg, elfogadtam.
dec. 3. 20:13
 17/49 A kérdező kommentje:

16.: De ha már itt tartunk, akkor nem is lehet bunkó valaki azért, mert nem köszön meg valamit a pénztárosnak. A bunkóság az, ha valaki köp egyet, túrja az orrát, bevág a másik elé autóval, stb. De nehogy már valaki azért legyen bunkó, mert nem teszi azt, amit TI elvárnátok.

Egyébként meg én is tudom milyen alakok járnak ide gyk-ra. Elmesélek egy történetet. Vagy 10 évvel ezelőtt rengeteget könyörögtem, hogy valaki küldjön nekem meghívót ncore-ra. Mindenki elküldött a francba. Nem egy alkalom volt, hanem több tucat. Ezek után kitaláltam, hogy úgy írom ki a kérdés, megéri-e 2 ezer forintot elutalnom valakinek egy ncore meghívóért. Nem sokkal később írt is valaki, hogy ő küld ingyen. Hol volt akkor, amikor szépen kértem? Csak azért küldte, hogy a másik személy nehogy pénzt kaphasson! Amikor kártékonykodni kell, akkor nagyon lelkesek vagytok, ez nem az én szegénységi bizonyítványom!

dec. 3. 20:21
 18/49 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező te nem csak a boltban voltál bunkó, arra még itt rátettél egy jó pár lapáttal.
dec. 3. 20:31
 19/49 A kérdező kommentje:
18.: Az a baj, hogy az olyanoknak, mint te, bármit csinálhatok, bárhogy teperhetek, sosem lesz elég, mert egyszer nem köszönök meg valamit elég hangosan, aztán leírjátok az embert bunkónak! Tényleg az én hibám ez?
dec. 3. 20:34
 20/49 anonim ***** válasza:
Még most sem érted hogy mi az egyik legnagyobb hülyeség abban amit csinálsz?? Hogy ide hoztál nagy felháborodva egy butaságot amit megcsináltál, lebunkóztál egy másik embert aki udvarias volt veled, és azóta sorba támadod a válaszolókat akik egybehangzóan azt mondják: nem neked volt igazad. Mit akarsz még????
dec. 3. 20:42
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!