Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerintetek bunkó volt a...

Szerintetek bunkó volt a bolti dolgozó, hogy így utánam szólt?

Figyelt kérdés
A Lidl-ben voltam, az önkiszolgálónál kiszerettem volna menni. "Bocsánat, kiengedne?", kértem az alkalmazottat. Egy perc türelmet, szólt a válasz, és kiengedett. Aztán 5 méter múlva utánam szól jó hangosan, hogy "Szívesen!", de ezt úgy tette, mintha ő az életemet mentette volna meg, én meg valami utolsó hálátlan szemétláda lennék.
dec. 3. 18:07
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
43.: Itt nem a dolgozónak hittek. Főleg nem a vip vendégekkel szemben, akik otthagynak több ezer eurót, köztük van a legtöbb patkány. Egy ilyen miatt rúgtak ki egyébként egy egészen elképesztő indokkal, na legalább a többiek örömködhetnek is, hogy a bunkókám hogy megjárta, meg is érdemelte 😅
dec. 4. 00:56
 42/49 anonim ***** válasza:

Egyik felhasználó sem volt kárörvendő vagy bunkó veled szemben, no mindegy. Fenntartom a korábbi véleményemet, hogyha állandóan ilyen szituációkba kerülsz, esélyesen a te hozzáállásoddal és viselkedéseddel van a baj.

Nekem például szinte sose voltak ilyen eseteim, pedig volt vásárló, akit azzal küldtem el, hogy otthon kössön hurkot a nyakára.

dec. 4. 01:00
 43/49 A kérdező kommentje:

45.: Velem van a probléma, nem inkább azokkal, akik belém állnak?

Gondolod, hogy az ilyenek amúgy nem állnának bele ugyanúgy másba másmilyen indokkal?

dec. 4. 01:05
 44/49 anonim ***** válasza:
Szerinted mi a valószínűbb? Hogy sok emberrel van gond, vagy hogy eggyel? Nyilván mindenki belefut ilyen kellemetlen helyzetekbe, ahol tényleg a másik a bunkó, de ha ilyen gyakran előfordul, akkor ott talán el kellene gondolkozni, hogy talán te vagy a hunyó.
dec. 4. 01:07
 45/49 A kérdező kommentje:
47.: Oké, akkor legyek egy ilyen selejt, aki megérdemli, hogy belekössenek, de szerinted ha nem lennének ilyenek, mint én, akkor nem találna más indokot az effajta pénztáros, hogy beszóljon a másiknak? Aki kötekedni akar, az mindig fog találni rá indokot, aki meg nem akar, az nem is fog keresni, én így gondolom! Ha én nem lettem volna ott, akkor megkapta volna helyettem más szerintem!
dec. 4. 01:15
 46/49 anonim ***** válasza:

"Én is dolgoztam szállodában, és fogok is nemsokára"

Inkább ne akarj ilyen helyen dolgozni, vagy csak olyan beosztásban, ahol nem kerülsz emberekkel kapcsolatba. Aki ennyire idegbeteg, üldözési másikás ÉS bunkó, az jobb, ha utcasöpréssel foglalkozik, nem emberekkel.

dec. 4. 08:43
 47/49 anonim ***** válasza:
A kérdésed simán provokatív. Az, hogy te megköszönted, elég fontos részlet a szituáció értelmezéséhez. Direkt utólag tetted hozzá, hogy te lehess az, akit mindenki jogtalanul bánt. Nyertél, elmondhatod, hogy itt is mindenki beléd állt. A kasszás hölgy meg már rég elfelejtett téged. Ne aggódj, mi is el fogunk, te szegény mártír.
dec. 4. 18:18
 48/49 A kérdező kommentje:

"jobb, ha utcasöpréssel foglalkozik"

Hmmm, jól hangzik, de nem lenne szívem elvenni anyukádtól a munkát :)

dec. 4. 20:13
 49/49 anonim ***** válasza:

Én előbb feltételezem, hogy én nem hallottam valamit, mint hogy a másik bunkó, de hát az én vagyok.

Egyébként pedig mi az, hogy külön kérni kell, hogy kiengedjenek? Miért nem sétálhatok ki, ha nincs már dolgom?

dec. 4. 21:03
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!