Szerintetek bunkó volt a bolti dolgozó, hogy így utánam
szólt?
A kérdező szavazást indított:
27 szavazat
Azért egy köszönöm bele fért volna a részedről. :)
dec. 3. 18:13
Itt te voltál a bunkó, ha valaki előzékeny veled, illik megköszönni, ez alap lenne kultúremberek esetében
dec. 3. 18:15
Te voltál bunkó, elvégre ő tett szívességet neked és igazán megköszönhetted volna, már csak udvariasságból is.
dec. 3. 18:39
Azt hitted hogy minden válaszban a pénztáros nénit fogják szidni? Hát ez fordítva sült el bunkókám🤣🤣🤣
dec. 3. 19:05
5/49 A kérdező kommentje:
Na oké, 7 ember szerint jó nagy bunkó vagyok, és csak 1 ember szerint nem!
Elárulom nektek, hogy egyébként megköszöntem neki, csak nem hallotta gondolom. Abból van igazából qrvára elegem, hogy én mindent eltűrök, nagyon nehéz túllépni a határaimat, de mások meg kis semmiségekért is kiosztatnak, meg átmennek paraszt stílusba, közben meg saját magukat teszik azzá. Szóval most ti is bebizonyítottátok, hogy itt is ugyanilyen emberek vannak. Igazából nem tudom, hogy mit is vártam tőletek. 1 ember normális a 7-ből, nem túl jó arány...
6/49 A kérdező kommentje:
5. Igazán megköszönhetted volna, mások is túl lépik a határaikat, és mindent megtesznek, annyit utána mondani hogy köszönöm szerintem nem egy nagyon bonyolult dolog. Lehet hogy én a kasszás helyébe nem szóltam volna utánad, de jogos volt hogy ő meg igen. A boltos nem ment át paraszt stílusba. És most mit vársz hogy mindenkit leparasztoztál itt a kommentekben? Most úriembernek érzed magad aki épp átlépi a határait?
dec. 3. 19:34
8/49 A kérdező kommentje:
7.: Épp most írom, hogy megköszöntem, csak valószínűleg nem hallotta.
"És most mit vársz hogy mindenkit leparasztoztál itt a kommentekben?"
Nem mindenkit, írtam is, hogy 1 ember normális a 7-ből.
Ja de ez már nem tetszik, mi? Engem ti tarthattok jó nagy bunkónak mindannyian, de ha én is elmondom a véleményemet, az már tragédia, mi?
8, De te feltettél egy kérdést amire mindenki válaszolt. A te véleményed viszont nem nagyon kérte kis senki rólunk :)
dec. 3. 19:40
10/49 A kérdező kommentje:
9.: Aha, szóval az alkalmazott jogosan szólt utánam (amire egyébként szintén senki nem kérte meg), de én nekem meg nincs jogom leírni, hogy mit gondolok, ugye? Kihez is kéne engedélyért folyamodnom ilyen ügyben, vagy írd már le kérlek, hogy szerinted akkor mihez van jogom, és mihez nem! Gondolom úgyis rövid lesz a lista.
További kérdések: