Szerintetek bunkó volt a bolti dolgozó, hogy így utánam szólt?
Kérdező, a válaszolók az alapján írták le a véleményüket, amit te leírtál a kérdésedben. Az nem az ő hibájuk, hogy kihagytál részleteket vagy hogy homályosan fogalmaztál.
Igen, bunkóság nem megköszönni valakinek, ha tesz neked valamit, akkor is, ha az csak egy apróság. Ugyanolyan többezer éves illem, minthogy ne túrd az orrodat. Ha csak magadban motyogsz, és a másik nem hallja meg, akkor nem az ő hibája. Történt némi félreértés, ennyi. Hidd el, öt perccel később a puszta létezésedet is elfelejtette.
Minden jó indulattal mondom, hogy érdemes lenne elmenned egy pszichológushoz, mert az itteni hozzászólásaidból is süt az alaptalan ellenségeskedés és indulatosság.
20.: "és azóta sorba támadod a válaszolókat akik egybehangzóan azt mondják: nem neked volt igazad. "
Ok, akkor ezzel a logikával Hitlernek is igaza volt, mert a német nép egybehangzóan igazat adott neki és támogatta?
23.: "ha tényleg mondtad, akkor jogosan kiabálhattad volna vissza hogy mondtam hogy köszönöm!"
Na végre, az első értelmes hozzászólás! Ebben igazad van, megtehettem volna. Csak én úgy általában kerülöm a konfrontációkat. Egyébként itt azért is lecsesztek volna, hogy szegény hölgynek csak rossz napja volt, lehetnék megértőbb, kedvesebb. Nekem az a tapasztalatom, hogy ide belerúgni járnak az emberbe, és nem segíteni. Máskülönben akkor miért van az, hogy szakmai részen alig érkezik 1-1 válasz, ahol meg véleményt kell írni, acsarkodni lehet, ott hemzsegnek a felhasználók?
A pénztáros utánad szólt, három másodpercébe telt a dolog és hidd el, már régen elfelejtette. Te vagy az, aki órákkal később is ezen rágódik, így nyilván rád mondták, hogy a semmiből csinálsz ekkora a problémát; teljesen feleslegesen.
A pénztáros igazából semmi rosszat nem csinált, legközelebb hangosabban köszönöd meg, ennyi. Ha sokszor történik ilyen veled, akkor a probléma veled van, hiszen ez egy visszatérő tendencia az életedben, amiknek a közös pontja te és a te viselkedésed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!