Jogosan teszi a gyermekem azt, hogy alkoholmentes esküvőt tart a párjával népnevelési szándékkal?
Azt mondják, hogy alkoholmentesen is lehet jól éreznünk magunkat, és akinek nem tetszik ez, az ne jöjjön el. Számunkra ez teljesen elfogadhatatlan, mert kell nekünk a pia ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a buliban. Ünnepi társas összejevetel pia nélkül nem összejövetel.
A férjemmel elég erőteljesen gondolkodunk azon, hogy nem megyünk el a fiunk esküvőjére emiatt.
"De ha az én esküvőmön csak húsos kaják lennének amikor mondjuk ő vegetáriánus, csak mert szerintem át kellene nevelni vagy én nem értek vele egyet, ő lenne a legjobban felháborodva."
Teljesen más valakinek direkt nem készülni kajával egész napos programra, mint nem adni alkoholt. Azért ne essünk már túlzásokba. Ciccents egy sört és nyugodj le.
Tessenek a buli előtt alapozni, vagy táskába kis páleszt elrejteni.
Sok boldogságot a párnak! :)
37n
Az elv tökéletesen ugyan az, igen.
Ugyanis azon alapszik, hogy már "csak azért sem fogom kielégíteni az igényeket".
A hangsúly ezen van. Feszültségkeltés az egész.
Voltam már olyan esküvőn, ahol se alkohol, se hús, se, se gyerek, de szó szerint semmi nem volt. Csak savanyú arcok, mert halálra untuk magunkat. Az ifjú pár pedig nem értette, miért lép le mindenki hamar.
Ha valaki tényleg ennyire nem szeretne semmit látni a nagy napján, akkor javaslom menjenek el kettesben valahova és ne erőltessék a nyilvános esküvőt. Mindenkinek csak kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!