Jogosan teszi a gyermekem azt, hogy alkoholmentes esküvőt tart a párjával népnevelési szándékkal?
Azt mondják, hogy alkoholmentesen is lehet jól éreznünk magunkat, és akinek nem tetszik ez, az ne jöjjön el. Számunkra ez teljesen elfogadhatatlan, mert kell nekünk a pia ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a buliban. Ünnepi társas összejevetel pia nélkül nem összejövetel.
A férjemmel elég erőteljesen gondolkodunk azon, hogy nem megyünk el a fiunk esküvőjére emiatt.
#6: Meg mi ez a népnevelési szándék? 🤣
->Példát mutatva meg akarja mutatni a vendégeknek nevelési szándékkal, hogy mi a helyes szerintük.
Azt csinálnak, amit akarnak.
Sőt.
Te is azt csinálsz, amit akarsz.
Ilyen egyszerű ez.
Hiába a lepontozás, egyszerű fölényeskedés az egész. Igen az ő esküvője, de akkor ennyi erővel ne is hívjon meg senkit se, ünnepeljen a 4 fal közt.
Jól tudják, hogy az emberek többsége szereti az alkoholt, főleg egy ilyen eseményen. Felsőbbrendűség érzést kelt benne, hogy betilthat alapvető dolgokat.
De ha az én esküvőmön csak húsos kaják lennének amikor mondjuk ő vegetáriánus, csak mert szerintem át kellene nevelni vagy én nem értek vele egyet, ő lenne a legjobban felháborodva.
Lehet szórakozni az ilyesmivel, de ha unalmas és feszültségekkel teli nagy napot akar magának, akkor még találjon ki ezer ilyen szabályt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!