Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Külföldi országokban van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldi országokban van alkoholmentes lagzi?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy esetleg az alkoholt vagy marihuánával helyettesítik, vagy semmi nincs helyette. Személy szerint még nem voltam olyan lagziban, ahol az alkohol miatt ne lett volna valami balhé vagy hányás. Főleg hogy ilyenkor ünnepelnek és úgy ünneplik meg, hogy többet isznak...

okt. 23. 16:37
 1/4 anonim ***** válasza:
51%

Malajziaban a muszlimoknal csak ilyen lagzi van.

Ja igen, a nagy kedvenc pia nekem a sirap pandan, foleg, ha igazi csavarpalma-levelbol van, mindig beszlopalok belole, ha lagzira megyek :)

Tessek, itt egy lagzi:

[link]

De beirod a keresobe, hogy majlis perkahwinan, vagy walimatul urus, ha a kajara vagy kivancsi, akkor jamuan majlis kahwin, vagy ilyesmi....

40F truecel

okt. 23. 17:42
 2/4 anonim ***** válasza:
68%
Kuwait-ba sincs alkohol!
okt. 23. 19:38
 3/4 anonim ***** válasza:
68%
Hithű muszlim esküvő elvileg csak ilyen lehet.
okt. 23. 23:39
 4/4 anonim ***** válasza:
53%

Olaszországban ilyen szentségtörés elő nem fordulhatna az egyszer biztos :) Ahogy a vegán meg mindenféle mentes menü, legyen bármilyen bolondériája a párnak, nem szokás másokra erőltetni, a vendéget jól kell tartani. A drogot meg nem értem. Hogyhogy az italt helyettesíteni vele? Szolgálják azt fel? Itt legális a marihuána de soha nem kínálgattak még spanglival pezsgő és bor helyett :D

#1 Sandokan! 👳🏼 Szia tigris, megvolt a műtét? Hogy vagy? Minden rendben?

okt. 25. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!