Szerintetek a horvát nyelv milyen?
Figyelt kérdés
Szinte ott nőttem fel és most elhatároztam magam,hogy megtanulom a nyelvet. Kiköltözni is ki szeretnék majd. Aki bármilyen információval tud szolgálni, annak köszönöm. Hogy mennyire fogadnának be és mennyi esélyem lenne ott letelepedni, munkát találni azzal nem egészen vagyok tisztába.2015. nov. 14. 19:16
1/2 anonim válasza:
Az emberek befogadóak, ezzel egyáltalán nem lenne gond. A hivatalos letelepedést nem tudom hogy megy, de végül is egy EU-s tagországról beszélünk.
Munkában ne reménykedj. Rosszabb a helyzet, mint nálunk. Viszont az is igaz, hogy ha nagy mázlival mégis sikerül megcsípni valamit, akkor jobb pénzt fizetnek érte, mint nálunk.
2/2 A kérdező kommentje:
Orvosnak mennék ki.Így lenne esélyem? Egy kórházba mennék.
2015. nov. 14. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!