Melyik nyelvet tanuljam? (Bővebben lent)
Tetszik pár nyelv, ezek a következők: svéd, bolgár, román, horvát.
Beszélek már angolul, németül és arabul, de szeretnék egy új nyelvet tanulni. Valami ritkábbat szeretnék, a fentiek tetszenek. Nyilván az orosznak/franciának/olasznak/spanyolnak több haszna lenne, de azok meg nem tetszenek annyira, mint ezek a ritka nyelvek.
Melyik ezek közül a legnehezebb? Melyiknek van a legtöbb haszna? Nem tudom hol szeretnék élni, de nyelvekkel szeretnék foglalkozni.
Köszönöm a válaszokat előre is!
nem lehet viszonyitani, ha arabul megtanultal, menni fog ez is vszinuleg. ( sved)
eleg hasznos a sved, de ha pl a romant megtanulod, akkor abbol az olaszt nagyon konnyen tudnad megtanulni
Én románul kezdtem tanulni és eléggé tetszik. A bolgár és a horvát sem lenne rossz választás szerintem, talán éppen azért, mert Magyarországon nem sokan tanulják.
...Hogy melyiknek van több haszna, az leginkább attól függ, hogy hová sodor az élet, hol és mit dolgozol, kikkel kerülsz kapcsolatba a munkád során és a magánéletedben.
Látom, hogy sokan a svédre szavaznak. Jólét szempontjából nem rossz, de ettől én még nem jelenteném ki egyértelműen, hogy azzal is járnál a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!