Mit jelent a lenti szöveg? (angol-magyar)
Figyelt kérdés
We never fall out. He is very easy on the eye, which helps. Alas, we didn't get to have our own family. What happened was that when we got married we said we'd wait seven years before starting our own. We put it off and put it off until I was 39 and he was 41. I suddenly felt maternal then, so it just felt the right time. I remember she said to me: "Believe in yourself because no one else is going to do it for you." I'm sure a lot of my success is due to her words of advice. She also used to say to us all, "Keep the family tight" and would put one finger over the other to show us what she meant.2012. dec. 8. 16:48
1/3 Lolka&bolka válasza:
Soha nem vesztünk össze. Az is hozzájárult, hogy jól néz ki. De saját családunk sajnos nem lett. Úgy történt, hogy amikor összeházasodtunk, megbeszéltük, hogy várunk hét évet, mielőtt gyerekünk lesz. Aztán egyre halogattuk, amíg én 39, ő 41 nem lett. Akkor hirtelen megtaláltam a bennem rejtőző anyát, szóval úgy éreztem, itt az idő. Emlékszem, azt mondta: higgy magadban, mert más nem teszi meg neked ezt a szívességet. Biztos vagyok benne, hogy a sikerem nagy részét ennek a tanácsnak köszönhetem. Az is a szokása volt, hogy két ujját keresztbe tette, és azt mondta: "ilyen szoros legyen a család".
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. dec. 9. 16:12
3/3 A kérdező kommentje:
Két helyről szedtem a mondatokat és elég jól sikerült,olyan mintha összefüggő szöveg lenne :)
2013. jan. 5. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!