A szlovák nyelv mennyire volt ismert és elterjedt a magyarok körében a 15-19. század környékén?
melyik bolygón élsz te? lökött
menny már el innen!
Na figyelj, modortalan. Az olasz és a spanyol kölcsönös érthetőségéről - pl.nekem - ne nyilatkozz. Okkal mondom, hogy nekem ne. Ha egyebeket illetően is ilyen tájékozott vagy, folytasd a tanulást.
Stílusosan, - téged idézve - MENNY hétfőn iskolába. Épp Szvatoplukról tartanak majd történelemórát.
"menny már el innen!"
Nincs kedved inkább a magyar nyelvről kiírni egy kérdést? Szívesen megtanítalak magyarul, ha már a szüleid nem törődtek veled.
köze a kérdéshez mi van?
nem izgat
MÉRT NEM VÁLASZOL VALAKI A KÉRDÉSRE? (+LINK)
Én megint csak nem értem (kutya legyek, de mostmár vauvau!), mi szükséged van neked arra, hogy nálunk kutakodj (aztán jókat toporzékolj, mert nem azt mondjuk, amit szeretnél hallani).
Annyi forrás áll rendelkezésedre: ha kutatni akarsz, fáradj el a könyvtárba, levéltárba, forgass szakirodalmat, menj el nyelvterületre - aztán majdcsak találsz olyat, amit beépíthetsz az - egyébként légből kapott és hajmeresztő - elméletedbe. Na mindegy, a te dolgod. Talán hiányzott már egy jó veszekedés?:-))) Lelked rajta.
a kérdésedre senki nem ad választ, mert a kérdésed a következőnek felel meg:
"-Milyen egykorú irodalmat találhatnék a vaskori szlovák barlangrajzolókról?"
A kérdésedre nem fogsz választ találni, mert nincs. A Varga Csabát pedig nem a név miatt idéztem, hanem a tartalom miatt (olvasgasd végig multikultúrális kozmopolita barátom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!