Reális az Urál-Altáji nyelvelmélet?
Szóval most akkor a világ nyelvészeinek 99,99%-a ezoterikus, szenilis hülye?
Vagy csak germagyar polgártársunk szenved a ,,mindenki hülye, csak én vagyok helikopter" effektusban?
Látod mire jó még a germagyar nyelv? A helyzet az, hogy én nem nyelvészetnek veszem, mert a nyelvészet pejoratív, negatív.
Inkább mondjuk azt, hogy ezzel végképp megjön a posztmodern végítélet az értelmiségre, tudjuk, tudjuk Lytord, meg a többi, ráadásul magyar aspektusból.
Lehet összesküvésnek is mondani, hahogy szépen a germán szavak tömegiet el akarják osztani a finnugor, török szláv nyelvek között.
Megint egy jó pont.
Germagyar: nyelvi fordulat magyar módra,linguistic turn magyar módra, ami inkább törzsi fordulat.
Lehet okolni a Kipcsákokat is, mint személyis zavarosokat, amik azt hiszik magukról, hogy Finngugrik.
Szereteném hangoztatni, hogy én primitív vagyok, ami azt jelenti, hogy kezdetleges, és a nyelv kezdeti állapotát képviselem, ezzel szemben vannak a nyelvészek, akiknek tele van az agyuk modern-libcsi-keresztény ideológiákkal, akik nem is tudják felfogni a nyelvet.
Mekkora a különbség egy Ősgermagyar, egy primitív között, és egy egyetemi ember között. Hogy képes megérteni egy művelet, tehát az aki művi dolgokat, ideológiákat szív magába, a nyelvet? Sehogy.
Magyaroszágon lehet ilyet mondani, mert itt amúgy sincs valódi nyelvtudomány.
Kúthurnietzscheiánis vagyok amúgy, azt mondom, hogy az erőszakos szavakból kell kiindulni, és az szinte mind germán a germagyar nyelvben.
Énnekem a nyelvi fordulat Hedieggerel és Nietzschevel van, de mindegy, hogy máshol mi által is jött létre. Teljesen hamis például abból kiindulni, hogy van egy szó, aminek jelölnie kell egy tárgyat, ez olyan platóni ideológia volt. A helyes úgy van mint az árt és az irigy esete(art, artjan, argi, agjó).
Ezoterikus: mint a mithrasz kultusz, az Egyetem, önkényeskőműves társaságok. Be kell avatni, fokozatok vannak, ahol jön a megvilágosodás, de ésszel(wis, Witz, vezet a rokona, mert észt tesz), nem lehet felfogni, mert valami ideolgia kell hozzá, hogy az ember felfogja.
Amúgy Occam borotvája szerint is inkább germagyar lenne.
Én a saját észlelésemet kellene elnyomnom, ahhoz, hogy fel lehessen valamit fogni, abból amit a nyelvészek összebaromkodnak.
Már elnézést, én a nyelvemet is leharapnám.
Jah én nem vagyok pógártárs, én szabad, suebada vagyok, tehát sippetárs, vagy nepó, nefótárs.
Amúgy a nyelvnek van egy saját akarata, mert beszél, ami egy indogermán ba tőből ered, germán bójan, bósjan, a nyelv maga rendet akar, aránylást, harmóiát. Az arány szó a germán ar tőből ered nja germán képzéssel, és a rend is, a germán raid, rokona a ratio.
Én nem mondok, beszélek semmit, a nyelv teszi, aki azt mondja, hogy maga mondaj, beszéli az a nyelv ellen beszél, tehát önkényeskedik.
A nyelvben van egy rendszer, egy rend, a szavak, és ha azt megbontjuk düh keletkezik. Vegyük a család szót, mint mondtam egy germán szó, és ma teljesen máshogy használják, azt jelölik vele ami nem az, átírják, vagy unverzalizálják.
"Milyen hülyeségben élni?"
Te azt itt mindenkinél jobban tudod.
"Láthatóna nincs tartható érved"
Az érvek nem sokat érnek olyanokkal szemben, akik 1. annak az alapjaival sincsenek tisztában, amiről beszélnek 2. minden ellentmondó dolgot ráfognak az összeesküvés elméleteikre 3. úgy akarnak a magyar nyelvről papolni, hogy helyesen írni sem tudnak.
Senki sem fog egy csecsemőt atlétikára tanítani, amikor futni sem tud még.
De még mindig ott a kérdés. A germán nyelvek beszélői, képviselői mit gondolnak a germagyar elméletedről? Ha szerinted ez olyan természetes, akkor minden németnek éreznie kéne, nem? Nem erről szólt a monológod, hogy a nyelvet érezni kell, nem ismerni? Amúgy mit dolgozol civilben?
Te nem vagy tisztában a magyar, germán nyelvvel, olyan baromságokat tudsz beszélni, hogy elűjulok, csakis Kipcsák lehetsz.
Most én mit mondják, jól átjön, hogy mennyire összeesküvés is ez.
Úgy érzem magam mint az utólsó Schaggermán: én mondom neked, de te nem érted. Szegény Germán meg a végén csak azt mondhatja: te ezt nem értheted. :D :D :D tényleg beszarás, ahogy ti libcsik önmagatokat figurázzátok ki. :D ( a szníielőadás nagyon megy most németben.)
Te nem tudsz helyesen írni, se beszélni, ez látszik.
Most komolyan? Nem látiod, hogy a germagyar nyelv milyen illiberális. A libcsi világrendet is a feje tetejére állítaná, hogyha beimernék a magyar germagyar voltát.
Én születésemtől kezdve Germagyar vagyok. Én nem dolgozok, én csak ütök. :D
Der letzte Germane und das Schlafschaf ezt akartam mondani.
Te nyelvész vagy? akkor kuss legyen, ha nem értetted volna meg, amit írok.
Amúgy ma írtam ezt ide( [link] a látjumak a látomásom folytatásaként:
A látjumak folytatása:
Mi a k a végén? Verlaufsform. A látjum vagy kijelentőben látjum, ez olyan mint az eszem, csak egyes személyben van az eszem.
örténelemhamisítás:
Az ikes ragozás az ősmagyar nyelvben jött létre eredetileg azzal a céllal, hogy a tárgyat (illetve a cselekvés célpontját) egyértelműen megkülönböztesse az alanytól (a cselekvés végzőjétől). Az ősmagyar kor elején ugyanis elsősorban az alapnyelvi SOV (alany–tárgy–állítmány) szórend jelölte a tárgyat, és a tárgyragot csak a határozott tárgynál tették ki (a határozott (tárgyas) ragozás sem létezett még ekkor).
A magyar nyelv nem finnugor, hanem germagyar, gótból fejlődött ki a határozott és a harozatlan névelő, ahogy az ikes ige is, és nem tárgyat jelöl, hanem ez egy Verlausform, egy gót Verlausform, a tárgyas az eszem a finngugor baromságot, míg az eszik Verlausform, mint a gótban, ez új jelenség a gótban.
Érdekfeszítő, hogy a gót Verlaufsfrommal lett képezve az unk, mint házunk, ami házmuk lenne. Ha a k az gót, akkor úgy kellett, hogy létrejöjjenek az om, ed, jé, unk képzések, mint a perzsában vagy a kurd nyelvben, de nagyon jól mutatja, hogy a muk, vagy unk képzés csak a gót uh Verlaufsform után jöhetett létre.
A régi Verlausform: észelendén, vagy észlelék volt. Ha az ik Verlaufsform, akkor helyes a forma:tudik. Nagyon sok szó alapja az indogermán et vagy germán et, es, ez nincs képezve, viszont Verlausformban eszik lenne.
A gótban született meg a Verlausform:
waituh þan atta: észelik aztán atya
Ez egy Verlausform, a korábbi volt a witands, witandi, ebben a formában lehet egy mondaton belül alanyt váltani:
iþ Iesus witands: ésakkor Jézus észlelendén, vagy ésakkor Jézus észlelik, vagy észlelék.
Vagy vegyük az iddjuh szót: ez nem más mint az igyák(uzsgyi) szó, nem a gehen, hanem mint a Hallotti beszédben az uogmuk és vagyon, mert a szó a wagjan. Szerintem a gót is tudja mutatni, hogy hogyan is inog a w és az u.
Tehát helyesen: bírjam mi, Verlaufsform: bírjamak(az új gót Verlausform)
eszem mi, eszemük Verlausform, eszjüm, és Verlaufsform: eszjemük
Tehát a mondat: Látjamuk(lássuk helytelenül) a látomásom teljesen gót-germán.
A k képzés a gót időben jött létre, és gót, Verlaufsform: eszem rendes, eszik Verlaufsfrom, mint a gótban, az andán helyett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!