Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Miért szerettek Magyarországon...

Miért szerettek Magyarországon élni?

Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 10:29
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
90%
Ha minden olyan ember aki nem szeret itt élni -kitessékelnétek , akkor sztem csak idősebbek maradnának ebben az országban és pár év múlva ki lehetne rakni a "kihalt" nevezetű táblát az országhatárra ! A fiatalok legynagyobb többségétől ha megkérdeznétek hogy hol élne most a legszívesebben , akkor tuti hogy nem ebben az országban lenne a válasz a legnagyobb többségében . Nagy az arcotok ezzel a "ki lehet innen menni aki nem szeret itt élni !" féle cuccal , de ha komolyra fordulna a dolog , akkor a maradék itt éhen halna viszonylag rövid idő alatt az tuti !
2010. júl. 14. 09:48
 42/46 anonim ***** válasza:
én az országot szeretem csak a vezetőit nem ezért mennék el!!
2010. júl. 15. 20:11
 43/46 anonim ***** válasza:
Semmiért. Ok nélkül. De nagyon jó ez így.
2010. júl. 16. 16:34
 44/46 anonim válasza:
Nagyon sok fiatal akar elköltözni Magyarországról és részben meg is értem őket, hiszen a magyar nép már szinte javíthatatlan... sok a roma kisebbség. és nagy részük lop, csal, öl stb... de vannak köztünk normálisabbak is.. egyébként meg elárulom hogy sok mindent magyarok találtak fel. és nem rossz ez a Magyarország.. szép tájon élünk. DE! a fiatalokon múlik, hogy mi lesz Magyarországból. szerintem nem szabad elhagyni és küzdeni kell azért hogy rendes szép ország lehessünk! persze nem könnyű.. mint ahogy semmi sem az. de ha nem fogunk össze és nem akarja a nép legalább70-80%a azt hogy minden jó legyen, akkor fölösleges kínlódni. Meg amúgy legalább 500 évig egészen 1920ig kb. Magyarország függött más népektől.. szerintem mindenki tudja hogy miről beszélek.. és nem lehetett önálló teljesen szabad ország.nem tudjuk hogy hogy kell viselkedni ilyenkor, mert rengeteg ideig korlátozva volt minden Magyarországon, most meg hogy itt van ez a nagy szabadság nem tudunk vele mit kezdeni.. meg kéne tanulni kezelni a dolgokat és tényleg jobb lenne minden. és nem csodálom hogy kb 100 év alatt nem sikerült berendezkedni.. mert nem könnyű.
2010. okt. 29. 19:26
 45/46 anonim ***** válasza:
az utolsó válaszoló válaszával eggyet értek,de önön is múlik nem csak rajtunk fiatalokon,és Ady Endre "Nekünk Mohács kell" című versében benne is van,hogy harcolnunk kell mert csak akkor tudunk öszefogni :D [link]
2010. okt. 29. 20:00
 46/46 anonim válasza:

19:26-os

Én még fiatal vagyok. :D Szóval úgy értettem, hogy rajtunk múlik sok minden, mert végül is mi fogjuk alakítani az országot.

2010. okt. 30. 13:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!