Miért érdemes Magyarországon maradni/dolgozni/élni?
Mindig sajnálkoznak, hogy milyen sok értelmiség megy ki külföldre dolgozni. Letelepedni, és ott élni.
A kérdésem az:
Mégis mi az az OK, amiért maradnia kellene egy orvosnak, építésznek vagy akár egy hegesztőnek Magyarországon?
Hisz külföldön dupla annyit kap, több a lehetőség, és akár egy NORMÁLIS országban élhet.
Mégis miért kéne maradni...???
Hagyjuk a hazaszeretetet, abból nem él meg!
Sajnos erre a kérdésre nem tudok válaszolni. Talán az egyik legfőbb ok a család, de szerintem csak az olyanoknál "akiket még mindig összeköt a köldökzsinór". Bár véleményem szerint ezért nem éri meg maradni. Mellesleg én se akarok ebben az országban maradni, a pénz és a megbecsülés miatt akarok elmenni.
19/L
Sajnos a kérdésedre nem létezik válasz, mármint a válasz SEMMIÉRT.
Szomorú de ez van... Ha tehetném én is dobbantanék.
mert az itt élő magyaroknak is szügsége van bármely településen élő orvosra, építészre...stb vagy egyszerűen nem beszélik a többi nyelvet vagy akár nincs elég pénz...(számlát fizetni stb...)
amugy kimondta, hogy érdemes itt élni?
Egyéne válogatja. ha valaki kötődik a családjához, népes rokonsága, baráti köre van itt, akkor érthetően itthon marad, a plusz pénz nem kárpótolja eléggé ezek elvesztéséért.
Én más típus vagyok, valószínűleg ki fogok menni dolgozni. Szeretem a hazámat, a nyelvet, ételeket, stb., de a többi országban is ugyanolyan emberek élnek, lehet találni barátokat, meg lehet szokni a környezetet.
Szeretek dolgozni, szorgalmas, megbízható vagyok, és elegem van, hogy ezt sem pénzben, sem erkölcsileg nem honorálják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!