Magyarországon lehet valahol teamben dolgozni, mint a doktor houseban, vagy ezis amolyan filmes dolog?
Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 19:22
1/8 anonim válasza:
nyugodtan leírhattad volna,hogy "csapatban"dolgozni...így érthetőbb a mondat is..Ám a DR.House csapat csak filmes verzió..Még a kutatók sem dolgoznak így..Ahogy
- nem lehet bent a hozzátartozó akkor ha műtik a beteget
- nem ordibálnak az orvosok műtét közben
- nem csinálhat egy beteg sem koncertet a kórházban vagy nem vihet be állatokat---
2/8 A kérdező kommentje:
Hát volt egy ilyen sejtésem :) Káááááááááááááárrr......
pedig olyan motiváló lehet ez a munkaforma
u.i.: 20.25 viasat3 dr. house
2011. aug. 5. 20:12
3/8 anonim válasza:
óó ez a kérdés nekem is hányszor megfordult a fejemben :) irtó klassz lenne :) vagy úgy csapatban dolgozni, mint a viselkedéselemzők a gyilkos elmékben... az nagyon adná...
4/8 A kérdező kommentje:
na ugye? én is sokkal szívesebben mennék be ilyen körülmények közé dolgozni, minthogy tudom, hogy naponta jönnek majd a gyilkosvírusthordozó falusi mamák. Nem lennék mezei orvos.
2011. aug. 6. 08:34
5/8 anonim válasza:
A diagnosztikai osztályt és a csapatot is Dr. House miatt hozták létre a korházban mert ő kíváló orvos és tudja mit csinál. Ha nincs ez ellen törvény a való világban akkor a korház igazgatója ugyan így megcsinálhatja ha van pénz és ha akarja.
6/8 anonim válasza:
Azoknál a műtéteknél, amik altatást igényelnek, rendszerint több orvos is együttműködik, például van külön altatóorvos, aki az altatást végzi, és felügyeli az életfunkciókat. Az orvosok gyakran hallgatnak közben zenét, többnyire klasszikus zenét választanak.
7/8 anonim válasza:
kérdező ! összeállunk? :D 20:52-es voltam :)
8/8 A kérdező kommentje:
naná :P
2011. aug. 7. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!