Ha Magyarországon elvégeztem a pénzügy és számvitel tanfolyamot utána pedig a megcsinálom a könyvelőit akkor mehetek Ausztriába dolgozni ebben a szakmában?
Figyelt kérdés
Persze csak ha megcsinálom legalább a középfokú C típusú nyelvvizsgát, de nincs egyetemi végzettségem.
Ha igen mennyit lehet ott ezzel keresni?
2011. szept. 10. 16:53
1/10 anonim válasza:
Nem tartom valószínűnek,hogy Ausztriában is ugyanolyan számviteli,pénzügyi,adó rendszer van,mint Magyarországon.
2/10 anonim válasza:
Nem mehetsz.
1. Felsőfokú nyelvvizsga az alap.
2. Ausztriában kell letenni a mérlegképest és utána leszel szakképzett Buchhalter.
Kb. netto 1200-1400 EUR a fizetés kezdésnek. Átlagos.
3/10 A kérdező kommentje:
Ha előtte megcsinálom Magyarországon a mérlegképest Utána még megcsinálhatom Ausztriában is?
2011. szept. 11. 10:55
5/10 anonim válasza:
Bár ezek általában fizetősök, tehát 10-20ezer EUR környékén vannak. Más lehetőség, hogy ha bekerülsz egy cégbe akármelyik területre (pl. recepciósként), akkor talán a cég állja a képzésedet.
Ez lenne a járható út.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem azt akartad írni hogy 10-20 ezer forint vagy mire érted a 10-20ezer eurót mert az kb 5 millió forint
2011. szept. 11. 13:13
7/10 anonim válasza:
3/4. Bocsi, elnéztem, mindössze 2200 EUR-ból + Zusatzkosten megvagy, ami még engem is meglepett.
8/10 A kérdező kommentje:
kösz de azért az sem kevés
2011. szept. 11. 15:11
9/10 A kérdező kommentje:
Amúgy kösz a linket
2011. szept. 11. 15:11
10/10 A kérdező kommentje:
Vagy képet
2011. szept. 11. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!