Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Miért szerettek Magyarországon...

Miért szerettek Magyarországon élni?

Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 10:29
1 2 3 4 5
 1/46 Funktasztikus ***** válasza:
Kimondta hogy szeretünkXD?
2010. jún. 26. 10:32
 2/46 anonim ***** válasza:
Én nem szeretek:( Amint lehet, elköltözök innét.
2010. jún. 26. 10:50
 3/46 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem így, hátha tudtok mondani valamit ami jó itt, és én is örömömet lelhetem benne, mert bizony én sem szeretek itt semmit, és amint lehet megyek innen.
2010. jún. 26. 10:57
 4/46 anonim ***** válasza:
én se szeretem :P
2010. jún. 26. 11:06
 5/46 anonim válasza:
58%

Én nem tudnék máshol élni. Voltam 10 napig Németországban egyedül. Hiányzott a nyelv...

Viszont Erdélyben is voltam 10 napra (ott azért beszélnek magyarul) de mégsem éreztem jól magam.

2010. jún. 26. 11:14
 6/46 anonim ***** válasza:
79%
Voltam 1 hetet erdélyben, Nem rossz, de inkább itt, mint ott az ezernyi roma, és rohadt nagyok a távok, hideg van sokszor, és könnyű eltévedni az erdőbe, mert ott akkora erdők vannak... az itteniek kis parkok azokhoz képest. Balatont szeretem, horgászni jó ott, és még szerencsére nem amerika magyarország... nem lőnek le csak úgy, mondjuk volt már itt is lövöldözés, de szerencsére nem annyira. Mindenki siránkozik, hogy milyen sz*r Mo. De, lehetne rosszabb is, pl afrikába éhezni, meg tele van járványokkal... Kössz, inkább itt jobb. Mondjuk laknék spanyol o. ban szivesen.
2010. jún. 26. 11:14
 7/46 anonim ***** válasza:
100%
Azért szeretek itt élni mert csak itt lehet panaszkodni jó sokat,Magyarországot immádom csak apolitikát nem
2010. jún. 26. 11:18
 8/46 anonim ***** válasza:
71%
Hát hol szeressek élni? Nem az országot kell utálni a szar vezetők miatt. Utáljátok inkább magatokat. Végül is ti választjátok meg.
2010. jún. 26. 11:26
 9/46 anonim ***** válasza:
94%

Mert olyan sok rendes, dolgos cigány lakik az országunkban! Persze pár tíz év és az övék lesz, csak nekünk majd nem adnak segélyt! Addig meg örüljünk, hogy nem rabolnak ki, nem ölnek meg és nem lopnak el mindenünk! De azért szép egy ország vagyunk, vannak derék vezetőink, mégis ha fiatalabb lennék itthagynám a hazám minden szívfájdalom nélkül!

Egyszóval nem jó itt élni már!

Legalább is nekem, meg persze sokunknak !

2010. jún. 26. 11:26
 10/46 anonim ***** válasza:
2010. jún. 26. 11:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!