Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Miért szerettek Magyarországon...

Miért szerettek Magyarországon élni?

Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 10:29
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%
Jó a kaja...
2010. jún. 26. 12:27
 12/46 A kérdező kommentje:

Nekem az sem tetszik, túl zsíros és állandóan fáj tőle a gyomrom. Az elkészítésük is bonyolult, sokáig tart. Mindemellett egészségtelen, a pirospaprikával agyonszórt dolgok meg a halálom.

Friss sült húsok salátával, halak, tenger gyümölcsei, desszertnek gyümölcskelyhek mind értékesebbek és egészségesebbek.

2010. jún. 26. 12:32
 13/46 anonim ***** válasza:

En irtam, hogy jo a kaja.

Igazad van, nem egeszseges, zsiros es bonyolult.

Elismerem jobban rajongok a bambuszrugyert, mint a pacalert.

De! Soha nem mondanek le a borsopaprikasrol. Ez az, ami nekem igazan magyar es istenien csinaljak. Erre nem mondhatod, hogy zsiros es bonyolult.

A pacalt, sertes, marha hust en sem szeretem, de ne rogton erre gondolj, ha a magyar konyharol van szo(:

2010. jún. 26. 12:50
 14/46 anonim ***** válasza:
Furcsa egy hely ez,de szeretem...mindig történik itt valami izgalmas,éltem Finnországban,fél évet, jó volt,de elég unalmas hely......Ebben az országban ,szeretem a jó kajákat,sok szép város van,az emberek máshol sem jobbak,csak itt mindenki belefásult már a szegénységbe......És imádom a magyar csajokat,ennyi szép és jóvérű csaj nincs máshol!:)
2010. jún. 26. 13:01
 15/46 A kérdező kommentje:

Régen mi is csináltunk borsópaprikást. Nos, ebben benne van a pirospaprika őrlemény amit abszolút nem preferálok....

Szeretem viszont a juhtúrós tésztát. Éltem már más országban, és ott hiányzott a magyar tejföl és kefír, de más úgy igazából nem.

Életemben a legjobbat Olaszországban ettem, a legrosszabbat Írországban.

2010. jún. 26. 13:30
 16/46 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy értelmes válaszokat kaptam, és nem volt "anyázás". Oly gyakorta megesik ilyen és hasonló témában.

Értelmesen beszélgetni sokkal de sokkal jobb mint szitkozódni!

2010. jún. 26. 13:33
 17/46 anonim ***** válasza:

Azzal azért vitatkoznék, hogy az ételeink bonyolultak és egészségtelenek.

Minden étel egészséges, ha mellette nem csak a fotelban pöffeszkedik az ember. A nagyszüleim egész életükben ezeket ették, 75 év alatt egyikük sem halt meg. Nagyapám még most is él, 89 éves és makk egészséges.

Az elkészítésük pedig egyáltalán nem nehéz.

2010. jún. 26. 13:58
 18/46 anonim ***** válasza:

Szerintem nehez egy-egy magyar etel elkeszitese, de ha meg nem is azt mondjuk, hogy nehez, azt el kell ismerned, hogy idoigenyes.

Gondolj bele, a marha es disznohus nagyon sokaig sul, mig egy zoldseges tesztat husz perc alatt megcsinalsz wookban.

Persze, ezek szelsoseges peldak.

A nagyszuleink meg dolgoztak, es nem ilyen mu kajakat ettek, mint mi.

A magyar etel is csak akkor jo, ha hazi husbol van megcsinalva, nem tescosbol.

Es igenis egeszsegtelen annyi zsir... dehat, mit tehet az ember, ha finom?

2010. jún. 26. 14:39
 19/46 anonim ***** válasza:
Szépek a lányok. Voltam romániába, nem annyira csinosak, görögbe, az osztrákokról már ne is beszéljünk!
2010. jún. 26. 14:53
 20/46 anonim ***** válasza:
85%

mert:

1.: nem szélsőséges az időjárás

2.: finomak a kaják tévhit: a mangalica zsír nagyonis egészséges! tele van omega3 zsírsavakkal, több van benne, mint ezekben semmilyen margarinokban

3.: szépek vagyunk, mi lányok

4.: sajátos állatfajok

5.: GULYÁS

Szégyelljétek magatokat, hogy nem szeretitek az országotokat! Ismeritek a fontossági sorrendet:

1: Isten

2: HAZA

3: család

2010. jún. 27. 15:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!