Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Miért szerettek Magyarországon...

Miért szerettek Magyarországon élni?

Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 10:29
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

mert:

1.: Szerinted az időjárás nem szélsőséges? Öhm...azért van június végén 16 fok és árvíz...

2.: Nincs kedvem zsírt enni, mert nem finom!

3.: Nos a nők tényleg szépek, ezt el kell ismerni.

4.: Őshonos állat: juh, tyúk, kutya, mindenhol máshol is van...

5.: GULYÁS - nem értem mit szeretnek benne!

2010. jún. 27. 21:11
 22/46 anonim ***** válasza:

sztem nem szeretet kérdése ez , hanem pusztán a megszokáshoz van köze.. Egy bizonyos idő múlva - ha jó , ha rossz - ragaszkodni fog ahhoz az ember amit már megszokott "hozzánőtt" és érzelmi kapcsolat alakul ki közöttük . Így működik majd a "honvágya" is , attól függő fokon , hogy alapból mennyire érzelmi beállítottságú az egyén maga. Aztán perzsze azon belül van mi jó, van mi rossz - de ezek a "legboldogabb" helyre is megfogalmazhatóak.

alapjában véve én se szeretek itt élni ... Nem a táj meg az ilyesmiféle egyebek miatt , hanem az itt élő emberek mentalitásának kultúrájának összessége miatt .

2010. jún. 27. 22:42
 23/46 anonim ***** válasza:
mert ez a hazám,és bár nem vagyok egy árpádsávos tüntető 'nagymagyar'( mert szerintem ezok nem hazafiak )nagyon szeretem ezt az országot,az egy dolog hogy a politika nem úgy müködik ahogy kellene,A MAGYAR FÖLD ÉS A MAGYAR NYELV A LEGSZEBB !! http://www.youtube.com/watch?v=xHtUBt6HB2Q
2010. jún. 27. 22:56
 24/46 anonim ***** válasza:

"Szerinted az időjárás nem szélsőséges? Öhm...azért van június végén 16 fok és árvíz..."

Ilyesmik bárhol előfordulnak, azért ha visszanézel pár évet, nem ez az átlag. Az árvíz miatt károk pedig a mi hibánk. Minek kellett ártérbe építkezni.

"Nincs kedvem zsírt enni, mert nem finom!"

Egy jó zsíros kenyér ecetes hagymával nagyon finom. Bár ízlések és pofonok.

"Őshonos állat: juh, tyúk, kutya, mindenhol máshol is van..."

De szürke marha nincs. A kerecsen sólyomnak is Magyarország a legnagyobb tenyészterülete. Rengeteg magyar lófajta van, ami ugye szintén nem található meg bárhol máshol. Ezeken kívül még van egy pár csak itt honos háziállat, és legnagyobb számban itt élő vad.

"GULYÁS - nem értem mit szeretnek benne!"

Én meg nem értem, hogy mit nem. Az egyik kedvenc ételem. Ismét csak ízlések és pofonok.

2010. jún. 27. 23:19
 25/46 anonim ***** válasza:
Én nagyon utálom a magyaros ételeket>.< Gulyás, halászlé, lecsó, paprikáskrumpli stb fuj. Nem vagyok hamburger meg gyorkajamániás, normális kajákat eszem.
2010. jún. 27. 23:42
 26/46 anonim ***** válasza:
és miaza normális kaja?
2010. jún. 27. 23:43
 27/46 anonim ***** válasza:
akármi más. saláták, rántotthús, főzelék, tészták, bármi, kivéve a tipikus magyar ételek.
2010. jún. 27. 23:46
 28/46 anonim ***** válasza:
Én pedig imádom az ilyesmiket. Számomra ezek a normális ételek. Gulyás, töltött káposzta, paprikás krumpli, lecsó, slambuc, halászlé, pörkölt. Ezek tényleg ételek.
2010. jún. 27. 23:55
 29/46 anonim ***** válasza:

Mert ez az otthonom, itt születtem, minden ide köt: a szerelmem, a családom, a barátaim, az iskolám... Én nem azt nézem, hogy nincs luxuskocsim, hatalmas tévém, márkás ruháim, sőt, néha a nadrágszíjat is meg kell húzni, hanem azt, hogy vannak jogaim, szabadon dönthetek az életemről, mindig van mit ennem (ha mást nem, akkor pirítóst), mert vannak olyan országok (elég sok:/), ahol erről csak álmodni tudnak. Nem mindig csak a rosszat kell látni, a gazdag országokhoz hasonlítani magunkat.

17L

2010. jún. 29. 10:27
 30/46 anonim válasza:
51%

Mert sok a -cigány

- fizetés

- hülye

2010. jún. 29. 12:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!