Kedvelitek a roma származású embereket?
Én magyar vagyok, de a párom roma, de ettől függetlenül megvan a véleményem. Az a helyzet, hogy a cigányok mindig sírnak, hogy ők milyen elnyomottak, stb stb. Ehhez képest a seggük is ki van nyalva.... Az én édesanyám 16 éves kora óta folyamatosan dolgozik, mára 45 évesen a lábai tönkre vannak menve, és keres havi 70 ezret úgy, hogy minden nap megy dolgozni.
Ezzel szemben egy "hátrányos helyzetű" asszony, aki az általánost se járta ki, és életében sose dolgozott, csak otthon mereszti a pcsáját, az 3-szor annyit keres.... családi, szociális segély, gyorssegély, ilyen segély, olyan támogatás, gyerekeknek ingyen tankönyv, ingyen ebéd, ingyen kirándulás.... nálunk a cigány szülő havi 10 ezer ( !!!) ft-ot kap azért, amiért hajlandó elvinni a gyerekét az óvodába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!