Miért van ennyi roma a MyVIP-en az amőba játékban?
Menjünk amőbázni mi is és akkor a magyarok lesznek többségben!
(feltéve, ha minden itt hozzászóló magyar)
Amúgy belém a Honfoglalóban szoktak kötni, ott szerintem kevesebb a cigány, bár néha olyanokat nem tudnak...
utána meg írogatnak h persze, biztos csalok, közben googlezok és azért tudom a választ... 10 mp alatt, aha..
Bocs, gyerek a billentyűzeten :D
Na szóval az egy műveltségi játék, szerintem kevesebb "dikkmámore" cigány megy fel oda, mint a közösségi oldal myvipre.
Ha iskolába nem járnak ahol történelmet-tudományt kell tudni, akkor majd szabadidejükben pont ilyennel fognak játszani?
Ettől függetlenül nem kevés beszólogatóval találkoztam már, 14 éves rokon kislányt a honfoglaló junioron mindig leanyázzák ha nyer(ami épp arra való, hogy a fiatalok is tudjanak játszani) hogy vén qrva, látszik, hogy nem 14 mert tudja a választ, biztos öreg, ne itt játsszon.
myvip= rajvip
De egyébként sajnos egyre több van belőlük minden téren. A 10 éven aluli gyermekek fele már cigány! A magyarok, ha így folytatják ki fognak halni, és örökre eltűnnek a történelem süllyesztőjében.
"Mit csináljunk mi innen? Mit szeretnél?"
GYEREKET baz+, GYEREKET! (de csak magyart)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!