Kedvelitek a roma származású embereket?
11:23
Nem sok összefüggés van abban amit leírtál.
Egyrészt a roma és a cigány nem teljesen ugyanaz, a roma az a kárpáti cigány, aki Magyarországon él, lop, csal, hazudik, gondoltam kultúráltan teszem fel a kérdést.
Másrészt nem értem mi bajod magával a kérdéssel. Nem csak azt lehet kedvelni, nem kedvelni, akit ismersz.
És egyébként nem provokáció, csak a fsz kivan a fajtájukkal, és tapasztalatból van ez a véleményem. Nem egy barátom mandta, hogy hogy rabolták ki őket, pl. nagyon bátor módon 6an körbeállták és bicskával megfenyegették, vagy úgy csapnak rá a csajom fenekére, ill néznek be a dekoltázsába, hogy ott állok mellette és fogom a kezét. És ezek csak töredékei annak, amiket hallok, tapasztalok.
Úgyhogy lehet h provokáció, de ezek után úgy érzem van jogom feltenni egy kérdést velük kapcsolatban.
11:52
Látszik a származásod. Ezzel az értelmes hozzászólással csak a mi igazunkat bizonygatod.
(A helyesírásból is látszik, hogy csak 4 általánosig jutottál.)
Ma teljesen jogosan leginkárbb rossz dolgok jutnak eszünkbe a cigányságról
http://www.youtube.com/watch?v=lWzdLiWnDo0
A problémának egyaránt van érzelmi és értelmi vetülete.
Az hogy ki kiket nem szívlel az abszolút magánügy!
Az viszont hogy jól-rosszul, de BÉKÉBEN tudjunk élni egymás mellett egy országban abban az ilyen és ehhez hasonló, érzelmeket kicsit talán fel is korbácsoló kérdések-válaszok egyáltalán nem segítenek!
Ha őszinték vagyunk, nem igaz, hogy a cigányok csak rosszat jelenthetnek. Ne feledjétek, hogy az erdélyieket a magyar-verések idején az ottani cigányok védték meg! Talán nem szabadna acsarkodva, vakon általánosítani. Én pl.a jó cigányzenét igenis szeretem!
B.zi rasszisták vagytok!!!én pl:egy magyar vagyok és semmi bajom a romákkal sőt normálisabbak mint a magyarok!
igaza van a 11:52-nek.ennyit rólatok!!!
Így általánosságban nagyon nem. 1-et ismerek közülük, aki rendes, utálja a cigányokat. Persze mindegyik ezt hangoztatja, de ő és a családja tényleg egészen más. Visszafogottabb a legtöbb magyarnál, soha nem is bántotta még csak szóval sem őket, sőt mindenki szereti őket.
Amúgy meg, ha a cigók felszállnak a buszra, rögtön szorítom a motyómat és igyekszem nem rájuk nézni. Igen, kicsit rasszista vok...
én összesen 2 öt ismerek aki normális,és azok tényleg azok!!!a lényeg hogy üzleteljen velük az ember xD
a többit akit ismerek annak meg a betoncsizmát tudnám javasolni és úgy ússza át a Dunát
Nem mindegy Ki Milyen? Hülye rasszisták Miattatok fog kitörni A Fajháború!!!!!!! Nem gyülőlni kéne egymást! Nekem ők a legjobb barátaim! "Később Te is beletod, Cigányak a Legjobb Barátok" és a mondás igaz! Nézd meg a videón!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!