A nők miért nézik le a fizikai munkát végző férfiakat?
Egy vidéki nagyvárosban élek egy szinte mindennel foglalkozó cégnél dolgozom jelenléeg 3 hete a zebrákat valamint a közlekedési jeleket festjük újra.Az elmúlt pár napban egy szórakozóhely környékét csináltuk.
Megmondom őszintén számítottam a beszólogatásokra...fiúktól.
Csakhogy a fiúk az elmúlt napokban egy szót sem szóltak hozzánk sőt....tegnap este egy 2 bmw-ből álló menő több fős fiúcsapat normálisan intelligensen megállt és megkérdezték hogy most akkor hol és merre is tudnak elmenni.
Viszont a lányok .....dúrva és undorító beszólásai még most is itt csengenek a fülemben.Kikiabáltak a kocsikból sőt volt aki még a taxi ablakát lehúzva osztott ki minket.
Alja embereknek elhordva minket.
Komolyan most én érezzem magam szarul azért mert ebben a válságos időben elvállalok minden lehetséges munkát???
Jó persze értem én hogy nekik könnyebb hiszen egy nő ha jól néz ki akkor úgy is fog magának valami gazdag fácánt aki kényezteti....szóval nem vágyom én arra hogy ők velem akarjanak járni....csak legalább maradnának csendben.
Ja és még akikkel együtt dolgozom 1 valakinek van szakmunkása a többinek(nekem is)érettségink van.Szóval még azt sem lehe ránk mondani hogy hú de tanulatlanok lennénk.
Szóval miért van az hogy a nők szemében 100x inkább férfi egy anyuci által eltartott 26évesen semmihez nem értő de kocsival lakással rendelkező(anyuci-apuci)nyálgép mint egy olyan férfi aki sok mindenhez ért és tényleg még a sz@rlapátolást is elvállalja hogy legyen pénzze é megtudjon élni.
Nem olvastam el az előttem írt kommenteket, úgyhogy előre is elnézést kérek, ha valaki már írta azt, amit én. Tehát: szerintem az esetek nagy többségében a fizikai munka az emberek tudatában párosult a műveletlenséggel, alkalmanként az alacsony fizetéssel. (az én olvasatomban csak az előbbi jelent problémát) Ellenben mindig akadnak kivételek. Azt gondolom nagyon becsülendő, ha valaki tisztességes munkával, becsületesen keresi a kenyerét. Azok az idióta fruskák pedig meg sem érdemlik, hogy szót ejtsünk róluk. Kíváncsi lennék, hogy mit kezdenének, ha hirtelen fenn kellene tartani magukat...
16/l
"az én olvasatomban csak az előbbi jelent problémát"
Ebben tévedsz - de hát kevés 16/L ismeri önmagát :))
Még valami: a nőket a győztesek vonzzák, az erősek. Az a vonzó, az a férfias. Egyvalami NEM érdekel egy nőt: hogy HOGYAN került az illető a győztes pozíciójába.
A nőknek nem a hős, hanem a győztes imponál. Ezt nem árt megjegyezni, mert sokan keverik a kettőt és aztán nagyon meglepődnek.
"Nem egy olyan ember van, aki teli van pénzzel, de kilóg a kapanyél a szájából."
Értem. De pontosan mit jelent az, hogy valakinek kilóg a kapanyél a szájából? Azt jelenti, hogy az illető nem sajátította el az etikettet, nem úgy viselkedik, mint egy gazdag ember, hiába gazdag. Tehát fennáll a veszélye, hogy ha együtt mutatkozol ezzel az illetővel, akkor idegen társaságban nem látszik rajta, hogy gazdag, és ez majdnem olyan rossz, mintha nem lenne gazdag.
Amúgy van az a pénz, amennyiért a kilógó kapanyél sem zavar, de mint mondtam, 16 éves lányok ezt nem tudhatják önmagukról. 27 évesen majd emlékezz vissza rá, mit írtam.
Én szeretem a fizikai munkát végző pasikat:)
Engem imponálnak nagyon, és pontosan azért mert ők olyan férfiasak. meg is becsülöm őket munkájukért.
L18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!