A nők miért nézik le a fizikai munkát végző férfiakat?
Egy vidéki nagyvárosban élek egy szinte mindennel foglalkozó cégnél dolgozom jelenléeg 3 hete a zebrákat valamint a közlekedési jeleket festjük újra.Az elmúlt pár napban egy szórakozóhely környékét csináltuk.
Megmondom őszintén számítottam a beszólogatásokra...fiúktól.
Csakhogy a fiúk az elmúlt napokban egy szót sem szóltak hozzánk sőt....tegnap este egy 2 bmw-ből álló menő több fős fiúcsapat normálisan intelligensen megállt és megkérdezték hogy most akkor hol és merre is tudnak elmenni.
Viszont a lányok .....dúrva és undorító beszólásai még most is itt csengenek a fülemben.Kikiabáltak a kocsikból sőt volt aki még a taxi ablakát lehúzva osztott ki minket.
Alja embereknek elhordva minket.
Komolyan most én érezzem magam szarul azért mert ebben a válságos időben elvállalok minden lehetséges munkát???
Jó persze értem én hogy nekik könnyebb hiszen egy nő ha jól néz ki akkor úgy is fog magának valami gazdag fácánt aki kényezteti....szóval nem vágyom én arra hogy ők velem akarjanak járni....csak legalább maradnának csendben.
Ja és még akikkel együtt dolgozom 1 valakinek van szakmunkása a többinek(nekem is)érettségink van.Szóval még azt sem lehe ránk mondani hogy hú de tanulatlanok lennénk.
Szóval miért van az hogy a nők szemében 100x inkább férfi egy anyuci által eltartott 26évesen semmihez nem értő de kocsival lakással rendelkező(anyuci-apuci)nyálgép mint egy olyan férfi aki sok mindenhez ért és tényleg még a sz@rlapátolást is elvállalja hogy legyen pénzze é megtudjon élni.
ne foglalkozz ezekkel a "lányokkal".Tényleg sajnos a mai vlágban a nyámnyilák a menőbbek, de ez is a nők miatt van, hiszen ma már az a divat, ha anő hívja el a pasit.Tele van az ország metroszexuális pasikka.
Nekem van diplomám, férjemnek technikuma, építőiparban dolgozik.Én nagyon büszke vagyok rá, ő eleve ezt akarta csinálni, szereti és nagyon jó benne, és sok jó terve van a jövőre nézve.Az sem mellékes hogy itthon is mindent megcsinál, ért mindenhez.Ja és a munka miatt eléggé testes és erős, amit úgy szeretek:)Nem az a mai, tipikus, pasi, akit az első szél elfúj.
Szóval erről ennyit, ne is foglalkozz a hülye libákkal!
26/l
Nekem érettségim van és két jó szakmám. Suli után javasolták, hogy menjek egyetemre, de nem igazán érdekelt. Inkább a meló. Nekem semmi gondom a fizikai munkával, szeretem csinálni. Szeretek melós lenni. Amúgy pedig az országot nem a gennyes, parfümtől és testápolótól bűzlő egyének tartják el.
Sajnos a valódi munkának ma már szinte semmi becsülete, és nagyon sértő, dühítő tud lenni, ha az ilyen embereket lenézik.
Az ilyen nők, akikről írsz, pedig csak ócska ku*vák. ennyi.
12:01 vagyok
igen, szerintem számtalan más normális munkát lehet találni ha valakinek van rá igénye...
a fizikai munka maradjon meg azoknak akik csak ahhoz értenek. ha én fizikai munkást látok, nem fogok rögtön arra gondolni, hogy biztos nagyon tanult ember, inkább eleve elkerülöm...
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:12
Hogy a fenébe lennél a 12:01-es, amikor az én voltam?
Én nem vagyok előítéletes már csak azért sem, mert a szüleim kisiparosok (voltak, apám már nem él), s akkora könyvtárat gyűjtöttek össze, hogy! És pl. én is nyitott vagyok a világra, de sem a kisiparos anyámat sem a földműves nagymamámat nem tudom lepipálni sem történelmi sem földrajzi kérdésekből. Épp ezért is nagyon tisztelem őket!
Hogy a fenébe lennél a 12:01-es, amikor az én voltam?
úgy hogy én is 12:01kor írtam, de nem számít...
"12:12 - Oké, de akkor ne várd el, hogy ne legyen kátyú az utakon, amikor az autóddal vagy a busszal végigdöcögsz, és kirázza belőled a lelket is."
de, elvárom hogy az a réteg akik csak ehhez értenek, azok megcsinálják az utakat..
de aki tanult ember az nehogy már kátyúkat foltozzon meg zebrát fessen...
Hmmm.Azért itt is vannak felületes emberek ahogy elnézem.Bár legalább kevesen.
12:01 és akkor mondjuk mit tennél ha megismerkednél egy jóképű kedves sráccal totál oda lennél érte és kiderűlne hogy kőműves????????
Már szóba sem állnál vele?Vagy lenéznéd mert ő mondjuk nem irodában dolgozik?
Tényleg hogy a fenébe sűllyedhetett ide az ország.
Ezelőtt 25 évvel aki nem dolgozott vitték a börtönbe...most meg szégyen a munka.
ma 12:27
Mennyire nincs közöd az élethez öregem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!