Milyen idős korig tegezhet egy 14 éves lány férfiakat?
14 éves lány vagyok. Huszonéveseket nyilván simán letegezek, de a harmincas korosztállyal mindig bajban vagyok. Mert elég "ciki" azt mondani, hogy csókolom, a jó napot meg olyan hivatalos, tegezni meg nem tudom, hogy mennyire illene.
Mit gondoltok, hogyan kellene köszönnöm egy harmincas pasinak?
14/L
Egyszerű..Ha úgy érzed hogy az illető még nem olyan idős hogy magázd,de nem mered tegezni,mert nem tudod hogy reagál rá,akkor kezd így a mondatot
-"Jó napot kívánok! Mónika vagyok..Tegeződhetünk?? Ha azt mondják,hogy igen,akkor a probléma megoldódott..Ha azt mondják,hogy még korai akkor sincs gond,akkor magázódni fogsz.
A magázódás szép dolog,és sokszor egy "tegeződhetünk?" kérdésre már jön is a kedvező válasz..
Ezt nem lehet általánosságban megmondani, teljesen személyfüggő. Engem például általában nem zavar a tegeződés, ha mondjuk látásból már ismerem az illetőt (ilyenkor szoktam is mondani, hogy nyugodtan tegezzen), de azért minden jöttment kis csírával nem akarok feltétlenül tegeződni.
F, 40+
Engem például akárhány éves koromig. :)
Ugyan még csak 26 vagyok, de rühellem a magázódást, nekem is gondot okoz néha, hogy szívesen tegeznék egy idősebb ismerőst, akivel már elég jóban vagyok, de neki nem jut eszébe, nekem illetlenség megkérdezni, pedig biztosan rábólintana (sőt, töltené az italt).
Hm... 17:40-es megoldása jó - kihangsúlyozott "Szép jó napot, tiszteletem!", erre csak felvillan valami. :)
Maga engem ne magázzál. :P
Szerintem 40éves korig simán tegeződhetsz.
Elárulom neked,hogy ki nem állhatják a 30-40közti férfiak ha egy gyerek vagy fiatal magázza őket.(és ez nem csak az én váleményem)
Ja főleg ha egy kamasz lány. Máris öregszem ilyenre öt évet.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!