19 éves lány vagyok. Szinte csupa 5 ös tanuló a szakmunkásvizsgám is 5 lett. Hogyan illeszkedjek be?
Hát, most valami recept kéne?
Viselkedj természetesen. Én is elég hallgatag voltam amikor középsuliba kerültem, nuku ismerőssel az osztályban, mégis egész jól éreztem magam ott, lettek barátaim, pedig fiú vagyok, te pedig nő, szal még könnyebb dolgod lesz.
18f
Szerintem három dolgot tehetsz:
1, Az új közösségben hangadó leszel, lepacsizol mindenkivel és aztán aki elfogad elfogad, a többiek meg le vannak szarva.
2, Meghúzod magad, várod hogy közeledjenek feléd és mindig a periférián maradsz.
3, Figyelsz, megnézed ki az akivel érdemes jóban lenni, ki az aki a barátod lehet és lassan de biztosan nyitsz a kulcsemberek felé. Nem pacsizol le mindenkivel de nem is vonod ki magad a társasági életből. Aszerint állsz a társasághoz és az egyénekhez ahogyan ők hozzád.
Szerintem ezt a harmadikat érdemes követni, olyanokhoz közeledni akikről az első intúíciód az hogy bízhatsz benne, legalábbis jó haver lenne.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!