Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Titeket zavarna ha egy tanuló...

Titeket zavarna ha egy tanuló lány bemenne a szülésetekre?

Figyelt kérdés
Ha csendben van,nem alkalmatlankodik, csak figyel.
2011. okt. 10. 18:28
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:

Hát szerintem negem zavarna.

Én voltam bennt szülsésen, az első anyuka nem engedte, a második igent mondott, őt nem zavarta egyáltalán.

2011. okt. 10. 18:35
 2/33 anonim ***** válasza:
Engem tuti zavarna, akkor is ha csak figyel. Persze valahol tanulnia kell, de tegye meg ezt annál a szenvedő alanynál, aki ezt megengedi.
2011. okt. 10. 18:38
 3/33 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna.
2011. okt. 10. 18:40
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát én két gyereket szültem de az utolsó fél órában ha a Dalai Láma lett volna ott az sem érdekelt volna.
2011. okt. 10. 18:47
 5/33 anonim ***** válasza:
Engem sem érdekelne. Hadd lássa csak, mi vár majd rá egyszer! :p Nekem a második babám lesz, lehet, hogy az elsőnél nem tetszett volna de már tudom, hogy egy cseppet sem érdekelt ki van ott és ki nincs. A férjem is feleslegesen volt bent mert egyáltalán nem érdekelt az sem. :O
2011. okt. 10. 18:57
 6/33 anonim ***** válasza:
Nálam az első szülésnél tanuló szülész dokik voltak és nem zavart. Amikor varrt össze a dokim ott leskelődött az egyik , kukucskált befelé... A dokim meg közben magyarázta mit csinál épp, még mély betekintést is engedélyezett a lábaim közé.. A második szülésemnél meg egy tanuló kiscsaj volt velem vajúdás közben és nagyon segítőkész volt. Nem zavart ő sem, segített is a lélegzésnél stb..
2011. okt. 10. 19:03
 7/33 anonim ***** válasza:
engem nem zavarna, de ha már be akar jönni akkor vajjúdáskor is nézzen rám néha és masszírozzon meg persze tartsa bennem a lelket, az orvosom is megtette akkor ő is
2011. okt. 10. 19:04
 8/33 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon!

Amikor szültem az első gyermekemet, akkor a dokim volt ott, a szülésznő meg a párom. Első kettő gyakran ki is ment.

A legvégén a kitolásnál ehez képest ott voltak még vagy 3an, egy csecsemős nővér, egy gyermekorvos, meg még valaki...nem igazán tudtam megfigyelni, de borzasztóan zavartak! Pont szemben velem karbatett kézzel ott bámultak...

2011. okt. 10. 19:25
 9/33 anonim ***** válasza:
93%
Én "tanuló lány" vagyok, aki volt bent szülésen, nem egyen. Arcra egyre sem emlékszem, az eseményeket figyeltem, és magyarázták nekem. Aki azt hiszi hogy a tanulókat akár csak egy picit is érdekli, hogy ki fekszik ott, vagy szőrtelen -e a lába, pukizik-e (ilyen kérdések is voltak már), az nagyon téved. Azon görcsölök, hogy mindent jól megjegyezzek, hogy ha majd én kerülök orvosi szemszögből ilyen helyzetbe a legjobb szakember legyek. Most kedves anyukák, kit választanátok? Aki "kukucskált" élő szülésen, vagy oylat, aki műanyag babán tanult és könyveket olvasott mellé? Igen, én is így gondolom.
2011. okt. 10. 19:27
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Tanuló Lány!

Az én szülésemre nyugodtan bejöhetnél, egyáltalán nem zavarna a jelenléted.

Első gyerekemet sikerült olyan orvosnál szülnöm, aki még sosem vezetett egyedül szülést. Tanult kollégája kiugrott néhány percre a szülőszobából, a fiam meg úgy gondolta, nem vár tovább. Azóta eltelt 18 év, és ha nagy ritkán találkozunk, még mindig emlékszik ránk, hiszen mi voltunk neki az elsők.

2011. okt. 10. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!