Hallottál már olyanról, hogy végig 100% fiú babát mondtak, sok UH-n járt 2D-4D egyaránt és mégis szöléskor derült ki, hogy lány baba?
Amikor a lányomat vártuk, a 12. héttől lányt mondtak, lány is lett.
Senkinek eszébe se jutott,hogy "kételkedjen" ebben.
Most a második babánkat várjuk, már sok UH-n voltunk, egy kivételével (de az még a 12. héten volt egy 4D vizsgálat) mindenhol fiút mondtak.
Mégis, képtelenek vagyunk elhinni száz százalákra, és a rokonság is kételkedik időnként, hogy "biztos? nehogy szüléskor derüljön ki hogy kislány..."
Na, ezért tettem fel a kérdést.
Olynan elő szokott fordulni,hogy a fiút lánynak nézik, de olyan szinte soha,hogy a lányt fiúnak.
Tehát a fiú a biztosabb UH-n
Es ha vegulis a szulesnel kiderul hogy kislany, akkor mit csinalnal?
En nem akarom tudni milyen nem az uj baba. Mi van utana meglepetes, orom? Mar csak a szules, meg a fajdalmak. Nem hiszek ebben a "muszaj tudni " dologban. Bar, alairom, neha egeszsegugyi okok lehetnek ra.
Semmit nem csinálnék.
Istenem. Leírtam a szituációt, hogy miért kérdezem.
Érdeklődés.
És,hoyg miért "kell" tudni a nemét?
Mert szeretném, mert kíváncsi vagyok, mert érdekel.
Én a lányomhoz is kezdetektől fogva beszéltem, és ha rúgott, mozgott vagy simogattam akkor már a hasamban is nevén szólítottam.
Mivel az agyamig rágják még a rokonok is hogy mi van ha mégsem fiú, feltettem egy kérdést... Ennyi.
Ha 100%-ra mondják az egész várandóság alatt akkor biztosan nem tévednek.
Olyan szokott lenni, hogy a doki bizonytalan, vagy minden uh-n mást mondanak, akkor változhat, de ha végig biztosra mondják, akkor nem tévednek.
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:50
Meglepetés? Elnézést, de én nem azért szülök, hogy jól meglepődjek... Nem hiszem, hogy egy gyerek érkezése csak emiatt lehet jó és a meglepi miatt kell várni. Nem azon kell meglepődni, hogy milyen nemű, hanem, hogy milyen a személyisége és milyen ember lesz belőle. Csupán az elég meglepetés nekem, hogy anya lettem. Nem érzem magam rossz embernek azért mert tudom, hogy fiút vagy lányt várok a világra, mert legalább fel tudok rá készülni, hogy az első pillanattól hogyan neveljem vagy a pocakomban hogyan szólítsam.
Köszönöm a válaszokat.
Elvileg láttam már én is amit egy fiúnál látni kell. :-)
Meglátjuk.
Köszi még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!