Titeket zavarna ha egy tanuló lány bemenne a szülésetekre?
Szia!
Akik oktató korházba szül annak el kell fogadnia, hogy bevisznek tanulókat, hiszen látnia kell miről is tanul.
Ha ebbe a szülő nő nem egyezik bele, akkor keressen másik kórházat. Nem kell beleegyeznie.
Szia
En engedtem ultrahangozast is tanulonak, mert nalunk csak 2 uh van es orultam, hogy mig O tanul en lathatom a kis Dragamat :)
szulesnel is megkerdeztek, hogy bejohet-e a tanulo lany en meg mondtam, hogy nekem meg mar tok mindegy az jon aki akar csak ne kapcsoljak fel a villanyt es ne akarjanak velem beszelgetni.
Igazabol el azert is orultem neki, mert a tanulok meg annyira lelkesek es annyira figyelnek, hogy neha olyat is eszrevesznek amit mar a sokat latott "szemek" nem.Sokkal empatikusabb volt a tanulo lany mint az a szuleszno aki naponta tobb szulest is levezet.Nagyobb segitseg volt szamomra mint a szuleszno.Itt orvos nincs bent a szulesen.
Nekem voltak bent tanulók, de nem emlékeztem rájuk,csak utólag láttam, fotókról őket :) Állítólag megkérdezte a dokim, hogy bejöhetnek-e, és én igent mondtam. (Férjemtől tudom). Én önkívületi állapotban voltam, felőlem a fél kórház bejöhetett volna, a portás bácsi is, csak azon agyaltam, legyen már vége, és legyen kint a lányunk! :)
Egyébként ha úgy kérdezett volna meg a dokim előtte, hogy magamnál vagyok, valószínűleg nemet mondtam volna. Ha szülnék újra, akkor mindenképp igent mondanék, nem zavarna.
nem
amikor az anyá szülte az ikerhugaimat 35 éve, egy egész sereg orvostanhallgató volt ott, de őt sem zavarta
Gyakorló gimiben érettségiztem :D.
Tőlem jöhetnének, jöhettek volna első körben is, talán elszórakoztatnak és gyorsabban elrepül az a 16 órácska :).
Zavarna. Egyszer szültem, eddig, de két tolófájás között is oly annyira magamnál voltam, h utasítgattam a páromat, készítse a fotógépet, a ruhákat, takarót a kicsinak. Szóval zavart volna, ha bámulnak.
De a vajúdáskor nem zavart volna, mert akkor tényleg nagyon rosszul voltam.
Nem zavarna egyáltalán.
Felőlem lehetnének ott nyolcan is, ha ezen múlik a tudományuk :) :)
Nekem volt bent tanuló.Igazából nem zavart a dolog.Még a vizsgálóba is jött utánam ahol a szülésznő nézte a méhszáj állapotát.Látta a fejemet hogy milyen rossz.Igazából nekik is meg kell tanulniuk egyszer a szakmájukat.
De amúgy amikor felveszik az adataidat ott aláíratnak veled egy bele egyező papírt hogy tanulók is bent lehetnek.Ha nem írod alá akkor értelemszerűen nem mennek be a te szülésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!