Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Titeket zavarna ha egy tanuló...

Titeket zavarna ha egy tanuló lány bemenne a szülésetekre?

Figyelt kérdés
Ha csendben van,nem alkalmatlankodik, csak figyel.
2011. okt. 10. 18:28
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

Akik oktató korházba szül annak el kell fogadnia, hogy bevisznek tanulókat, hiszen látnia kell miről is tanul.

Ha ebbe a szülő nő nem egyezik bele, akkor keressen másik kórházat. Nem kell beleegyeznie.

2011. okt. 11. 20:08
 22/33 anonim ***** válasza:

Szia

En engedtem ultrahangozast is tanulonak, mert nalunk csak 2 uh van es orultam, hogy mig O tanul en lathatom a kis Dragamat :)

szulesnel is megkerdeztek, hogy bejohet-e a tanulo lany en meg mondtam, hogy nekem meg mar tok mindegy az jon aki akar csak ne kapcsoljak fel a villanyt es ne akarjanak velem beszelgetni.

Igazabol el azert is orultem neki, mert a tanulok meg annyira lelkesek es annyira figyelnek, hogy neha olyat is eszrevesznek amit mar a sokat latott "szemek" nem.Sokkal empatikusabb volt a tanulo lany mint az a szuleszno aki naponta tobb szulest is levezet.Nagyobb segitseg volt szamomra mint a szuleszno.Itt orvos nincs bent a szulesen.

2011. okt. 11. 23:09
 23/33 anonim ***** válasza:

Nekem voltak bent tanulók, de nem emlékeztem rájuk,csak utólag láttam, fotókról őket :) Állítólag megkérdezte a dokim, hogy bejöhetnek-e, és én igent mondtam. (Férjemtől tudom). Én önkívületi állapotban voltam, felőlem a fél kórház bejöhetett volna, a portás bácsi is, csak azon agyaltam, legyen már vége, és legyen kint a lányunk! :)

Egyébként ha úgy kérdezett volna meg a dokim előtte, hogy magamnál vagyok, valószínűleg nemet mondtam volna. Ha szülnék újra, akkor mindenképp igent mondanék, nem zavarna.

2011. okt. 13. 22:27
 24/33 anonim ***** válasza:

nem

amikor az anyá szülte az ikerhugaimat 35 éve, egy egész sereg orvostanhallgató volt ott, de őt sem zavarta

2011. okt. 13. 22:37
 25/33 anonim ***** válasza:

Gyakorló gimiben érettségiztem :D.

Tőlem jöhetnének, jöhettek volna első körben is, talán elszórakoztatnak és gyorsabban elrepül az a 16 órácska :).

2011. okt. 13. 23:33
 26/33 anonim ***** válasza:

Zavarna. Egyszer szültem, eddig, de két tolófájás között is oly annyira magamnál voltam, h utasítgattam a páromat, készítse a fotógépet, a ruhákat, takarót a kicsinak. Szóval zavart volna, ha bámulnak.

De a vajúdáskor nem zavart volna, mert akkor tényleg nagyon rosszul voltam.

2011. okt. 13. 23:59
 27/33 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. A világ legtermészetesebb és legcsodásabb dolga. Az már mellékes, hogy az egyik legfájdalmasabb is, pont ezért az se érdekelne, ha a kedvenc előadóm adna koncertet a szomszédban... :D
2011. okt. 14. 07:37
 28/33 anonim ***** válasza:

Nem zavarna egyáltalán.

Felőlem lehetnének ott nyolcan is, ha ezen múlik a tudományuk :) :)

2011. okt. 14. 08:39
 29/33 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem zavarna!
2011. okt. 14. 11:51
 30/33 anonim ***** válasza:

Nekem volt bent tanuló.Igazából nem zavart a dolog.Még a vizsgálóba is jött utánam ahol a szülésznő nézte a méhszáj állapotát.Látta a fejemet hogy milyen rossz.Igazából nekik is meg kell tanulniuk egyszer a szakmájukat.

De amúgy amikor felveszik az adataidat ott aláíratnak veled egy bele egyező papírt hogy tanulók is bent lehetnek.Ha nem írod alá akkor értelemszerűen nem mennek be a te szülésedre.

2011. okt. 14. 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!