Titeket zavarna ha egy tanuló lány bemenne a szülésetekre?
nem zavarna, marciusban szulok, jossz? :D
viccet felreteve nem zavarna. a fiam betegen szuletett, jottek a medikusok megnezni, az se zavart. nem azt mondom hogy orultem neki, es hu, de hianyoztak volna ha nem jonnek, de nem is zavart.
Engem nem kérdeztek meg, de nem is érdekelt, ki van ott, felőlem a fél kórház ott lehetett volna, csak magamra és a babámra figyeltem.
Szóval: nem zavarna :)
2 is volt, nem zavart. Akkor semmi nem zavart, csak hogy mikor születnek meg már az öcsik. :-) Voltak ezren amúgy is, ikerszülésnél kell 2 doki, gyerekorvos, szülésznő, meg jöttek a korások (35+5 hét volt), meg a 2 tanuló, meg az érdeklődők (nem minden nap van ikerszülés itt, nagy szenzáció volt, mert simán születtek, mármint nekik volt az), ráadásnak a másik ágyon is szült egy csaj, az ő dokija, és csapata is ott volt.
Gyorsan szültem (2 óra, szülőágyon kb 1 órát voltam talán), nem volt időm azon agyalni, hogy ki zavar. Találkoztam a tanulókkal utána napon, beszélgettünk is.
Ha harmadjára szülök (van egy nővérük a fiúknak, ő műszakváltáskor született, meghitt volt, csak doki, szülésznő, apa meg mi)jöhetsz. :-)
Tanuló szülésznőnél szültem. :) Persze a tanára, mentora is ott volt.
Nálunk szülésznőhöz járunk terhesgondozásra, és már többször találkoztunk a rendelésen a lánnyal. Én nagyon örültem, mikor hívtam a szülésznőt, hogy menjünk szülni, és megkérdezte, megengedem-e, hogy a tanuló vezesse le. Én persze, hogy belementem, fiatal, aranyos lány volt, és mellette állt a "főnök" 20 év rutinnal.
engem az zavarna, ha nem kérdeznék meg.
egyébként az elején lehet, hogy nem örülnék neki annyira, ha szemben velem karba tett kézzel bámulna, de ha mondjuk oldalt áll, az rendben van. egy idő után pedig felőlem is jöhetett volna a Láma, vagy Brad Pitt, vagy Kiszel Tünde is, én akkor már befelé figyeltem és nem is érdekelt, ki hol van és mit csinál... utólag elnézést is kértem, mert ugyan hallottam, amiket mondtak nekem, de arra se méltattam, hogy reagáljak:)
Dehogy zavarna:)
Mikor szültem tanuló ugyan nem,de 10-15 percenként más ember" kukucskált",2 vagy 3 szülésznő, a dokim ,néha egy másik doki(ha a sajátom éppen vhol volt),majd mikor kiderült,h császár műtősfiú,anesztes,stbstb:D
Férjemmel röhögtünk is,h mekkora "céda" vagyok,mkinek mutogatom magam:D
Az én első szülésemnél 2 "tanuló" volt bent,és egyáltalán nem zavartak,sőt! jobban örültem Nekik,mint a szülésznőnek! Sokat mosolyogtak,és ritka kedvesek voltam velem! A szülésznő meg csak mondta a magáét,hogy miért nem tudtam hamarabb bemenni- hiába mondtam,hogy sietett ki a kicsi... Ha az a két lány nincs ott,és nem olyan kedvesek,akkor biztos elsírtam volna magam!
Üdv: 3gyerkőcös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!