A nők miért nézik le a fizikai munkát végző férfiakat?
Egy vidéki nagyvárosban élek egy szinte mindennel foglalkozó cégnél dolgozom jelenléeg 3 hete a zebrákat valamint a közlekedési jeleket festjük újra.Az elmúlt pár napban egy szórakozóhely környékét csináltuk.
Megmondom őszintén számítottam a beszólogatásokra...fiúktól.
Csakhogy a fiúk az elmúlt napokban egy szót sem szóltak hozzánk sőt....tegnap este egy 2 bmw-ből álló menő több fős fiúcsapat normálisan intelligensen megállt és megkérdezték hogy most akkor hol és merre is tudnak elmenni.
Viszont a lányok .....dúrva és undorító beszólásai még most is itt csengenek a fülemben.Kikiabáltak a kocsikból sőt volt aki még a taxi ablakát lehúzva osztott ki minket.
Alja embereknek elhordva minket.
Komolyan most én érezzem magam szarul azért mert ebben a válságos időben elvállalok minden lehetséges munkát???
Jó persze értem én hogy nekik könnyebb hiszen egy nő ha jól néz ki akkor úgy is fog magának valami gazdag fácánt aki kényezteti....szóval nem vágyom én arra hogy ők velem akarjanak járni....csak legalább maradnának csendben.
Ja és még akikkel együtt dolgozom 1 valakinek van szakmunkása a többinek(nekem is)érettségink van.Szóval még azt sem lehe ránk mondani hogy hú de tanulatlanok lennénk.
Szóval miért van az hogy a nők szemében 100x inkább férfi egy anyuci által eltartott 26évesen semmihez nem értő de kocsival lakással rendelkező(anyuci-apuci)nyálgép mint egy olyan férfi aki sok mindenhez ért és tényleg még a sz@rlapátolást is elvállalja hogy legyen pénzze é megtudjon élni.
Valamilyen szinten én is tanult ember vagyok érettségi +technikum.Én is mehettem volna tovább de valahogy engem sem érdekelt.Én is inkább a munkát választottam.
Szóval nem zebrafestő a szakmám mégis megcsinálom.
Ha a festésnek vége egy erdőt fogunk kivágni(mondom mindennel foglalkozó cég)szóval most akkor nem inkább az a jobb amikor valaki olyan dolgokat is meg tud csinálni amit nem tanult mint az aki csak ahoz ért amit tanult?
Egyébként meg szerintem olyan szar helyzetben van ez az ország főleg a keleti régió(Miskolc)hogy nem nagyon lehet válogatni a munkák között.Jó persze kinek van ismerettsége az megteheti.De neekm nincs . :(((((
Most akkor én lúzer vagyok mert dolgozom?
kérdező: az nem fordulhat elő, mert nem mozgom olyan körökben hogy kőművesekkel ismerkedjek meg, maximum ha épp szükség van egyre, de akkor meg eleve tudom hogy kőműves.
12:30: már miért ne lenne? :D
A munka nem szégyen!És ha Te örömmel végzed a munkádat, akkor ne foglalkozz semmivel.És főként senkivel.
Becsülöm az olyan embereket, akik a kétkezi munkákat végzik!
"a fizikai munka maradjon meg azoknak akik csak ahhoz értenek"
- Ugyan miért?
Hát én nem gondoltam volna, hogy egy fizikai munkát végző férfinak beszólogatnak direkt.. nem is értem, hogy ez miért jó? Valakinek a zebrát is fel kell festeni, ki kell pucolni a csatornát, stb.. Ha nem csinálná senki ezeket, akkor nagyon hamar megnézhetné magát a sok pics@ és pocs, a városoknak annyi lenne.
Szóval durva. Rengeteg ostoba és undorító ember van, de hidd el, nem mindenki ilyen.
Nekem speciel semmi bajom a munkásokkal, sőt, gyakran intelligensebbek és rendesebbek, mint az öltönyös fröcsögő bájgúnárok. De találkoztam már olyan munkásokkal is, akik meg minden 2. elhaladó lánynak beszóltak valami ocsmányat.. szóval ne általánosítsunk, mindenből van ilyen is, olyan is. Nem kell foglalkozni a hülyékkel, ennyi.
23L
Miskolci vagy? Velem is volt hasonló, én kirakatot rendeztem jó pár évvel ezelőtt, főutcán pokoli volt, az emberek megálltak, dörömböltek az üvegen, mutogattak, kis pics_któl a megtermett, kopasz baromig...Ennyire futja, ez nekik a kaland.
De nőkkel szemben ne általánosíts, mert nekem pl. inkább férfiak szóltak be.
28/N
de, elvárom hogy az a réteg akik csak ehhez értenek, azok megcsinálják az utakat..
de aki tanult ember az nehogy már kátyúkat foltozzon meg zebrát fessen...
hát nagyon érdekesen gondolkozol....azon már elgondolkoztál kik építették a házat amiben most laksz?Olyan emberek akiket lenézel, akik szerinted tanulatlanok!Mert nem a mérnökök dolga felépíteni!És ha kihívsz egy szerelőt, vagy tisztasági festést kell csináltatnod, akkor azokat is lenézed, akik ezt megcsinálják?Hát nem vagy jól...nem tanulatlanok az ilyen emberek!Hiszen tanultak, hogy megcsinálhassák tisztességesen a munkájukat!Akkor te a takarítókat is lenézed?
Nem tudom milyen végzettséged van,de hogy intelligens nem vagy, az is biztos!!!!!
Persze persze.Sorsod Borsod.
Miskolc avasi lakótelep hármas ütem. :-)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!