Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » A nők miért nézik le a fizikai...

A nők miért nézik le a fizikai munkát végző férfiakat?

Figyelt kérdés

Egy vidéki nagyvárosban élek egy szinte mindennel foglalkozó cégnél dolgozom jelenléeg 3 hete a zebrákat valamint a közlekedési jeleket festjük újra.Az elmúlt pár napban egy szórakozóhely környékét csináltuk.

Megmondom őszintén számítottam a beszólogatásokra...fiúktól.

Csakhogy a fiúk az elmúlt napokban egy szót sem szóltak hozzánk sőt....tegnap este egy 2 bmw-ből álló menő több fős fiúcsapat normálisan intelligensen megállt és megkérdezték hogy most akkor hol és merre is tudnak elmenni.

Viszont a lányok .....dúrva és undorító beszólásai még most is itt csengenek a fülemben.Kikiabáltak a kocsikból sőt volt aki még a taxi ablakát lehúzva osztott ki minket.

Alja embereknek elhordva minket.

Komolyan most én érezzem magam szarul azért mert ebben a válságos időben elvállalok minden lehetséges munkát???

Jó persze értem én hogy nekik könnyebb hiszen egy nő ha jól néz ki akkor úgy is fog magának valami gazdag fácánt aki kényezteti....szóval nem vágyom én arra hogy ők velem akarjanak járni....csak legalább maradnának csendben.

Ja és még akikkel együtt dolgozom 1 valakinek van szakmunkása a többinek(nekem is)érettségink van.Szóval még azt sem lehe ránk mondani hogy hú de tanulatlanok lennénk.

Szóval miért van az hogy a nők szemében 100x inkább férfi egy anyuci által eltartott 26évesen semmihez nem értő de kocsival lakással rendelkező(anyuci-apuci)nyálgép mint egy olyan férfi aki sok mindenhez ért és tényleg még a sz@rlapátolást is elvállalja hogy legyen pénzze é megtudjon élni.

2010. ápr. 18. 11:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
92%

A 20 éves lánynak üzenném, nekem két szakmám volt, elmentem egyetemre, de bizonyos okok miatt ott kellett hagynom...Rengeteget güriztem, takarítottam, voltam virágkötő, autódekoros, mert olyan helyzetbe kerültem, hogy szükségem volt a pénzre.

Az évfolyamtársaim, akik lesajnáltak ezért, és diplomától elszállva-volt olyan, akinek én csináltam meg dilpomamelója egy részét jó pénzért- kikerültek az egyetemről és asszisztensi, eladói munkát végeznek több éve, minimálbérért. Nekem a sok "szir-sz@r" meló adott akkora tapasztalatot és pénzt, hogy vállakozást indítsak, saját magam ura vagyok, és nem cserélnék senkivel sem.

a "kirakatrendező"

2010. ápr. 18. 13:47
 42/79 anonim ***** válasza:
87%
13:41 Egy ostoba csitri vagy. A szülők elkényeztetett kis ribije. Ha nem lennének a szüleid és szorult helyzetbe kerülnél, akkor elmennél prostinak ...
2010. ápr. 18. 13:47
 43/79 anonim ***** válasza:
95%
Alig várom, hogy elvégezzem a szakmunkásom, minden olyan csajnak meg metroszexuálisnak befogok szólni akiről ordít hogy egy malteros vödröt nem bírnának felemelni vagy nem mernék felemelni mert féltenék a manikűrös g.citől ázott ujjacskájukat.:) Ha meg beszólnak utánuk dobok valamit:) oszt legalább lesz alapjuk h miért nem szeretnek.
2010. ápr. 18. 13:56
 44/79 anonim ***** válasza:
20%

"kirakatrendező" : persze, tudom hogy a diploma nem minden.

az meg hogyha nem lennének szüleim..hát, szerintem nincs miről beszélnünk mert vannak.

végül annyit, hogy nem én tettem fel a kérdést, és arról már elmondtam amit gondolok, fölösleges tovább vitatkoznunk mert 1-2 óra alatt úgysem fog megváltozni a gondolkodásom.

2010. ápr. 18. 14:00
 45/79 anonim ***** válasza:
91%

14:00

Az ilyet hívják életképtelennek:)

2010. ápr. 18. 14:04
 46/79 anonim ***** válasza:
92%
13:44es, persze hogy nem számít az én véleményem, csak figyelmeztetlek, hogy a környezetedben fognak nagyon sokan hülyének nézni, ha ezt a nézeted hangoztatod!
2010. ápr. 18. 14:06
 47/79 anonim ***** válasza:
26%
és akkor mindenki életképtelen aki nem fizikai munkát végez?
2010. ápr. 18. 14:06
 48/79 anonim ***** válasza:
92%
14:00 - A szüleid rossz munkát végeztek a nevelésedben. Tudod, inkább elmennék kétkezi munkára, mint hogy ügynökként kelljen zargatnom másokat, ha hirtelen munkanélkülivé válnék. De gondolom, a saját lakásod csempézését, tapétázását, parkettázását és hasonlókat te fogod végezni majd, és nem fogsz megkérni munkásokat, hiszen lenézed őket, és még a saját lakásodba se fogod beengedni a "mocskos" lábukat, ugye... :-)
2010. ápr. 18. 14:07
 49/79 anonim ***** válasza:
26%
14:06 - nyilván nem hangoztatom élőben a véleményem olyan helyen ahol tudom hogy hülyének néznek miatta :)
2010. ápr. 18. 14:07
 50/79 anonim ***** válasza:
91%
Ne foglalkozz velük! Őket sem fogja apuci vagy a pasijuk eltartani életük végéig. Akkor lehet örülnének annak is, ha lenne munkájuk, bármi legyen is az. Én is lány vagyok, de mégsem nézem le azokat az embereket, akik fizikai munkát végeznek. Egyrészt ezt is meg kell csinálni, különben elég nagy gáz lenne, másrészt semmi közük hozzá. Inkább örülj, hogy neked van munkád! Most csinálom a második diplomámat és nem hiszem, hogy nekem ezzel hamarabb lesz, mint egy fizikai munkásnak.
2010. ápr. 18. 14:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!