Miert preferalja eleg sok feher no a muszlim ferfiakat?
A sok ismerősöd egy muszlimhoz ment hozzá?
Azért preferálják, mert ott még élnek igazi férfiak, itthon kevesebb.
Nem, kulonbozo ferfiakhoz mentek hozza kulonbozo muszlim orszagokba.
Mindenhol elnek ferfiak. Mitol lenne ferfibb a muszlim ferfi? En nokent nem latom oket vonzonak, de ez mar izles dolga gondolom.
Én nem láttam olyat, hogy sok fehér nő ezt preferálná. Egyáltalán nem!
Ha a saját ismerőseid alapján vontad le ezt a következtetést, akkor az csak abban a környezetben igaz. ahol te élsz.
"Azért preferálják, mert ott még élnek igazi férfiak, itthon kevesebb."
Na ezt azert erosen ketlem! Hany muszlim orszagban jartal?
Mennyire ferfias az amikor a "ferfiak" egymas kezet fogva setalnak az utcan, ugyanezt pedig nem teheti meg a novel. Es mennyire ferfias az, hogy hazassag elott nem nyulhat nohoz, de egymast elszorakoztatjak ( a kecsket, birkat, stb... mar nem is emlitem).
Csatlakozom az elottem szolohoz aki azt irta, hogy sokszor csak azert mert ettol tobbnek erzik magukat, hogy valami "egzotikusnak" hitt pasit szerez maganak, de legtobbszor nincsnek tisztaban a kultura beli kulonbsegekkel, es csak evek mulva jonnek elo a gondok, amikor peldaul gyerekuk szuletik es a ferfi teljesen maskepp gondolja annak felneveleset mint az anyja.
Lasd Mehmed Karcsika esetet, ahol a magyar csaj sirt-ritt a tv-ben amikor a torok ferje elvitte a gyereket torokorszagba mert o ott akarta felnevelni. Hat rohadtul nem sajnaltam.
De van egy csomo pelda erre. Egy fiatal holgy ismerosom elment dolgzoni Pesten egy torok etteremben, es 3 nap mulva buszken meselte, hogy neki torok baratja van. A bibi annyi volt az egeszben, hogy o kb a 20. magyar alkalmazott volt akit ott dugtak a torokok, mert minden masidik lany ilyen ostaba. Nem is tartott a dolog sokaig, kb a kovetkezo alkalmazottig.
Amugy az europaban koltozo muszlimok nagy resze elnyugatiasodik, ami foleg abban nyilvanul meg, hogy megszegi a vallasa szabalyait, de a mieinket is. Nagyon sokan foglalkoznak illegalis dolgokkal.
Akkor tartom elfgadhatonak az ilyen vegyes kapcsolatokat amikor az egyik fel teljesen ismeri es elfogadja a masik kulturajat, es kepes aszerint elni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!