Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Miért csinálta ezt a buszvezető?

Miért csinálta ezt a buszvezető?

Figyelt kérdés

Van egy busz, ami a végállomáson állt, majd elindult. Még csak kb. 10 métert tett meg a lámpáig, mielőtt kikanyarodott volna. Én akkor értem oda. Gondoltam, felvesz, hisz gyakorlatilag még a végállomáson volt. Erre a szemét nem nyitotta ki. Még várt vagy 10 másodpercet, mire a lámpa zöldre váltott, tehát nyugodtan felvehetett volna. A busz is szinte teljesen üres volt, ha jól emlékszem, 1 db ember ült benne összesen. Annyira bepöccentem ezen, hogy kocsival utánamentem, megelőztem, leparkoltam, és úgy szálltam fel ugyanarra a buszra, hogy még egyszer a szemébe nézhessek.

Miért nem vett fel? Én értem, hogy biztos van valami előírás, hogy csak akkor vehetnek fel valakit, ha az a megállóban van, de ez még gyakorlatilag ott volt. Meg most őszintén, mit számított volna, ha egyszer üres volt a busz és az első megálló előtt volt? Droidok ezek, hogy betű szerint veszik az előírást? Vagy műholdon figyelik őket és kirúgják, ha megszegik?

2015. márc. 31. 18:20
1 2 3 4
 31/32 gago77 ***** válasza:
Ha a busz elindul a megállóból és 10m után meháll, az gyakorlatilag már NEM a buszmehálló. És pont az ilyen alakok miatt (kocsival utánamentem...) kénytelenek az utolsó betűig betartani minden előírást!
2024. júl. 20. 20:26
 32/32 anonim ***** válasza:

Műszerek figyelik pont az ilyeneket, hogy megáll-e 10 méterrel a megállón túl.

Ha igen, akkor előveszik, és jöhet a büntetés.

MÉG EGYSZER: ugye nem képzeled, hogy miattad fogja kockáztatni az állását?

És igen: észreveszik. Minden műszer őt figyeli.

2024. júl. 20. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!