Buszvezetőknek/villamosvezetőknek lehet rádiót hallgatniuk vezetés közben?
Buszvezetőknek/villamosvezetőknek lehet rádiót hallgatniuk vezetés közben?
Ha hangosan a rádión keresztül nem,akkor fülhallgatón keresztül lehet zenét hallgatniuk?
Fülhallagtón -elvileg- nem lehet, de a kutya nem mondja meg hogy abban a Balázsék (Class Fm - Morning Show) szólnak, vagy az tényleg headset, telefonálásra.
Mondjuk ilyenkor gondolom fél füllel van csak.
A Pesti buszokban nincs rádió (mármint autórádió, nem a kommunikációs), de vidéki volántársaságok buszaiban láttam már párszor.
Gondolom sofőrre van bízva hogy hallgatja-e, kétlem hogy tiltva lenne.
Nálunk vidéki székvárosban a városi buszon van egy sofőr aki üvöltve hallgatja a rock zenét.
Még a busz végében is hallani lehet :D
Más sofőröknél láttam hogy a fülükben van a füles,de csak az egyik fülükben.
Na és mikor az utasoknak bömböl a zene a különjáratokon?
Amúgy én is sokat vezetek, ha nem megy a zene elbambulok, olyan nincs, hogy hosszabb úton ne menjen valami, vagy akkor beszélgetek az utasokkal ha van.
Te félreérted a kérdésemet és válaszomat.
Én nem ellenzem ha egy buszsofőr vagy villamosvezető zenét hallgat,hisz csak könnyebb úgy dolgozni,hogy a kedvenc zenéit hallgatja az ember.
Csupán kíváncsi vagyok,hogy papír szerint ez megengedett-e nekik?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!