Idén augusztus 15-én volt rutinvizsgám, és azóta nem hívtak forgalmi vizsgára. A1-re jelentkeztem, tudom, hogy arra kevesen mennek de akkor is, létezik, hogy ennyit kell várni?
Figyelt kérdés
Rengetegszer telefonáltunk már, de mindig csak azt mondták, hogy még egyenlőre nem lesz. Egyáltalán idén vizsgázhatok még? Úgy tudom van valami határ, hogy meddig lehet, nem tudja ezt az időpontot valaki?2013. okt. 6. 15:06
1/1 Sinead válasza:
Március 1 és December 1 között van hivatalosan motoros oktatás és vizsgáztatás. A november időjárásfüggő, a hatóság dönt hogy oktatnak-e vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!