Tia11 kérdése:
Ti mit gondoltok erről? Nagyon tetszik nekem egy buszvezető, nem merem megszólítani, mert ez nyomulásnak tűnhet. Csak nagyon ritkán utazom azzal a járattal. Írjatok!
Figyelt kérdés
2014. okt. 18. 22:23
1/8 anonim válasza:
A következő járat 22.30-kor indul a Tollasbálba. Kérjük a kérdezőt, váltsa meg menetjegyét és szálljon fel a buszra.
2/8 anonim válasza:
És erről mit gondoljunk? Vagy mi van? Mi a kérdés?
3/8 October15 válasza:
Azt, hogy a buszvezetők is tetszhetnek vkinek? :D Megdöbbentő..[ez nyilván irónia..] lehet veszek egy KAZ-t és azzal megyek csajozni :D.
5/8 anonim válasza:
Hát szerintem örülne neki ha beszélnél vele!
De ha nagyon nem akarsz, akkor meg írd fel egy kis papírra, hogy: "Hello, szimpatikus vagy nekem, volna kedved beszélgetni? A számom +36 ............. " Aláírod a neved.
Papírt hajtsd össze és add át, de azért köszönj is, ne csak némán add át! És mosolyogj!
6/8 A kérdező kommentje:
Igen, itt a kérdés az volt, hogy tetszik egy buszvezető de nem tudom hogy adjam a tudtára, hogy ne egy könnyűvérű nőcskének tartson. Sajnos ritkán utazok azzal a busszal, tehát nem sűrűn látom. Azzal meg hogy mosolygok és visszamosolyog még nem tudom meg hogy én is szimpatikus vagyok-e neki, mert végül is bárkire mosolyoghat.
2014. okt. 19. 22:03
7/8 anonim válasza:
Nézd őt..és ha rád néz, mosolyogj, és vedd el, majd emeld rá vissza a tekinteted.
Hajrá!
8/8 anonim válasza:
5-ös vagyok.
Figyelj, attól, hogy te kezdeményezel és megadod neki az elérhetőséged, attól még nem vagy könnyűvérű. UTÁNA kell úgy viselkedned, hogy lássa, hogy szeretnéd megismerni, de nem adod magad könnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!