Én nem tetszem neki?
Figyelt kérdés
Tetszik nekem egy fiú, évfolyam társak vagyunk. Még sohasem beszéltem vele, úgymond, csak látásból ismerem. Valószínűleg tudja, hogy tetszik nekem, de köszönésen kívül nem "tesz" mást, és azt sem mindig szokott. Ezek alapján biztos, hogy én nem tetszem neki, vagy ilyenkor mi van? Valaki légyszi.2014. okt. 18. 20:48
1/10 anonim válasza:
Lehet hogy nem tetszel neki de az is lehet hogy csak szégyenlös
2/10 anonim válasza:
beszélj vele ha még nem tetted és kérdezd meg hogy mi a helyzet
3/10 A kérdező kommentje:
De mit mondjak neki? Meg ez olyan, nem is tudom. Mármint ciki, ha a lány kezdeményez.
2014. okt. 18. 20:58
4/10 anonim válasza:
hát én fiu vagyok de sose kezdeményezek, én is várok de szerintem ted meg és akk legaláb megtudod hogy mi a helyzet
5/10 A kérdező kommentje:
De mit mondjak neki?
2014. okt. 18. 21:07
7/10 A kérdező kommentje:
szerintem apáca leszek:DDD
2014. okt. 18. 21:10
8/10 anonim válasza:
küldj képet magadrol és elmondom mi a helyzet
9/10 anonim válasza:
"Valószínüleg tudja, hogy tetszem neki" ez azt jelenti, hogy nem biztos.Lehet nem is tudja.Akkor pedig ne csodálkozz, ha nem csinál semmit.Ha suliban mindenkinek köszönnék, akivel beszéltem már 3 szónál többet, soha nem érnék be elsõ órára :D
Fel a fejjel, menj oda beszélgetni.Annál, hogy "talán esetleg lehet hogy majd egyszer", minden jobb.Szóval hétfõn keresd csak meg a srácot.
10/10 A kérdező kommentje:
Húha. :D Köszönöm a válaszokat :)
2014. okt. 19. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!