Tetszem neki vagy csak szimplán udvarias?
Figyelt kérdés
Adott egy fiú (27 körüli) nem messze lakik tőlem. Anno mikor ideköltöztem kapcsolatban voltam és neki is volt bnője. Akkoriban csak néha köszönt és annyi. Mostansàg mivel egyedül élek ìgy többnyire egyedül làt engem mindig hangosan köszön. Volt hogy az utca végéből, volt h egy nap 3x köszönt, ha a baràtaival volt is és meglàtott a buszmegàllóban akk is hàtra fordult és köszönt.Tökre jól esett h ha tetszem neki akk nem szégyenli a haverjai előtt se.. mert exem belém beszélte h sza* vagyok és sokszor szégyelt a külsőm miatt...
szóval lehet csak magamba beszélem v tetszem neki? Ha màs fiúval làt akk is köszön de csak nekem...
21L
2014. okt. 17. 12:39
1/3 anonim válasza:
Én is szoktam köszöngetni egy lánynak,pedig tudom,hogy leszbi.Meg vannak olyanok,akik mindenkinek hangosan köszönnek.Inkább az a döntő,hogy hogyan néz rád.
2/3 A kérdező kommentje:
hmmm köszi a vàlaszt! ez elgondolkodtató..
2014. okt. 17. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!