Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szimplán udvarias vagy akar valamit tőlem?
Sziasztok!
Először is puszta kíváncsiságból teszem fel a kérdést, mert van párom, akit nagyon szeretek és nem hagynám ott más fiúért.
A párommal már lassan 1,5 éve együtt vagyok. Van egy nagyon kellemes cukrászda, ahova gyakran jártunk. Nagyon kedves a személyzet is. Van ott egy srác, aki mindig oda jött hozzám beszélgetni, amikor a párom éppen a mosdóban volt. Elég jó barátság alakult ki közöttünk. Mivel közös zenei ízlésünk van, így felvetette, hogy menjünk el együtt (ő, én és a haverjai) egy közeli fővárosba lakókocsival. Ezen a párom nagyon kiakadt és ezek után nem igazán akart ebbe a cukrászdába menni, mert szerinte a pasi így is gyanús. Azt nem mondtam neki, hogy azt érzem, hogy gyakran néz, (de hát ez még pincérnél még normális is lehet, ugye, nem-e kérek valami mást stbstb és ebben a szakmában a kedvesség alap).
A lényeg a lényeg, tegnap megtudtam, hogy ennek a hapsinak van egy felesége és egy 9 éves lánya, szóval ezek után a párom sem mondhatja, hogy valamit akar tőlem ez a pasi.Ti mit gondoltok?
Előre is köszi a választ! 19/L
Nem szaladt el.
Kedves 3.! Éppen a Párom kért meg arra, hogy írjam ki ezt a kérdést, mert fogattunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!