Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért bámul? Tetszem neki...

Miért bámul? Tetszem neki vagy mi?

Figyelt kérdés
Ülök a buszon. Egy fiú leszáll a buszról, de többször is visszanéz rám. De amúgy nem ismerem, de már többször rajta kaptam, hogy engem bámul.
2014. okt. 17. 06:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. okt. 17. 06:55
 2/5 anonim válasza:
Vagy azt nézi, hogy szegény lány milyen csúnya. Amúgy ha lány létedre ennyire nem vagy biztos ebben, akkor minden sértés nélkül azt kell hogy mondjam, hogy nem vagy szép. A szép lányoknál próbálkozni szoktak. Sajnálom.
2014. okt. 17. 06:59
 3/5 anonim ***** válasza:
63%
Elbambult, vagy csak bölcsész.
2014. okt. 17. 07:01
 4/5 anonim válasza:
49%
Valószínűleg tetszel neki, csak nem mer kezdeményezni. Ha szimpatikus, legközelebb mosolyogj rá kedvesen. Ha nem szeretnéd, hogy tovább nézzen, ne nézz vissza rá, esetleg jelezd egy szemöldökráncolással, hogy zavar. Le fog szokni a bámulásról - már ha normális.
2014. okt. 17. 07:13
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

De ahhoz hogy lásd bámul téged neked is bámulnod kell őt vagy tévedek te okos?

Képzeld el ő mit gondol..: ' mit bámul állandóan engem ez a luvnya..?'

2014. okt. 17. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!