Tris96 kérdése:
Tetszem neki, vagy nem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel egy futóversenyen ismerkedtem meg, a sulimba jár és eggyel fölöttem. Amikor találkoztunk, volt barátnője, de mint kiderült akörül szakítottak is. Volt amikor becenevemen köszönt pedig a közelében nem hallhatta és nem is egyértelmű ez a név. Pár napja pedig a ő termükben volt óránk és amikor kijöttek, mélyen a szembe nézett, a folyosó végéről pedig visszapillantott. De amikor ráírtam, akkor látta viszont nem válaszolt. Mit jelent ez? Előre is köszönöm a válaszaitokat! :)2014. okt. 18. 13:50
1/1 Bridzsitta Bardotta válasza:
Szia. Elég érdekes az eset a szakitos annak nem hiszem, hogy lenne köze hozzá az egészhez. De, hogy szemedbe néz az jó jel nagyon, de ha írsz neki vagy félénk vagy reménytelen eset sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!