Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetszem neki, vagy nem?

Tris96 kérdése:

Tetszem neki, vagy nem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel egy futóversenyen ismerkedtem meg, a sulimba jár és eggyel fölöttem. Amikor találkoztunk, volt barátnője, de mint kiderült akörül szakítottak is. Volt amikor becenevemen köszönt pedig a közelében nem hallhatta és nem is egyértelmű ez a név. Pár napja pedig a ő termükben volt óránk és amikor kijöttek, mélyen a szembe nézett, a folyosó végéről pedig visszapillantott. De amikor ráírtam, akkor látta viszont nem válaszolt. Mit jelent ez? Előre is köszönöm a válaszaitokat! :)

2014. okt. 18. 13:50
 1/1 Bridzsitta Bardotta válasza:
Szia. Elég érdekes az eset a szakitos annak nem hiszem, hogy lenne köze hozzá az egészhez. De, hogy szemedbe néz az jó jel nagyon, de ha írsz neki vagy félénk vagy reménytelen eset sajnos
2014. okt. 19. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!