Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem tetszem külsőre a...

Miért nem tetszem külsőre a lányoknak, most komolyan ennyire a külsőn múlik a csajozás sikere?

Figyelt kérdés
2014. okt. 16. 18:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Kuldesz kepet?
2014. okt. 16. 18:34
 2/17 anonim ***** válasza:
Igen, én nagyon ocsmány vagyok, így 28 évesen még csak randim sem volt. Pedig sokat próbálkoztam, de eredménytelenül.
2014. okt. 16. 18:35
 3/17 A kérdező kommentje:
2-es na ne csináld! Akkor csak el kéne mennem prostizni, ha ilyen sötét a helyzet. :(
2014. okt. 16. 18:37
 4/17 anonim ***** válasza:
3: Sosem mennék prostihoz. Én ahhoz túl "jófiú" vagyok. Bár tudom, ez a tulajdonság is taszító a lányoknak, de vagyok aki vagyok, nem fogok azért alkoholista állattá, bunkóvá vagy ilyesmivé válni csak azért, mert a lányoknak ez jön be.
2014. okt. 16. 18:39
 5/17 anonim ***** válasza:

Így látatlanba nehéz, de ha nem is vagy egy adonisz, nagyon sok múlhat még a megjelenéseden, az öltözködéseden, hajon, illaton (nem pacsuli!). Szóval ha a kérdés az arcra és vagy testalkatra vonatkozott, akkor nem csak azon múlik.

Amúgy én azt mondanám 50-50%-ban számít a külső és a belső, ha átlagban nézzük a mai kamadzokat- fiatal felnőtteket.

2014. okt. 16. 18:43
 6/17 anonim ***** válasza:

4# a lányoknak nem ez jön be! A normálisaknak legalábbis biztos nem.

amúgy meg, csak, hogy duplán rácáfoljak, én jobban szeretem a "jófiúkat".

A prosti szerintem is pocsék ötlet.

2014. okt. 16. 18:45
 7/17 A kérdező kommentje:
6-os csak ne szólj! Te lány vagy, te nem tudod milyen nehéz sok srácnak egyálalán elérni egy randit is, hisz ti választototk úgyis, csak mondantok kell, hogy szex és már lesz is.
2014. okt. 16. 18:48
 8/17 anonim ***** válasza:

A lányok a jófiúkkal randiznak és a rosszfiúval mennek szobára, így van ez, mióta világ a világ.

90%-uk bulikban ismerkedik, ahova én nem hinném, hogy a jófiúk járnak, max. csak elvétve. De én pl. egyrészt időpazarlásnak tartom, másrészt pénzkidobásnak, harmadrészt mindig van valami olyan dolog, aminek számomra több értelme van, mint elmenni és nézni hogy rázzák a pi..ájukat a ribizlik. Inkább megcsinálom a beadandóimat stb., hogy ha végzek egyetemen, lehetőség szerint ne egyik napról a másikra kelljen élni, és azért egy szép kertes házra, tisztességes autóra stb-re fussa. Én kérek elnézést... Ja és persze tapasztalatból beszélek még mielőtt....24/F

2014. okt. 16. 18:52
 9/17 anonim ***** válasza:

Bizonyos szempontból meg nekünk, lányok nak nehéz. Esélyünk sincs, hogy valahogy jelezzük a fiúnak, hogy tetszik nekünk, mert az meg már nyomulás és kezdeményezés. És amelyik lány megteszi az első lépést az nincs megbecsülve.

Egyik sem jobb a másiknál szerintem.

És ha már itt tartunk a fiúk csak a nagy mellű sorozat számmal ellátott barbibabák kellenek.

2014. okt. 16. 18:54
 10/17 anonim ***** válasza:
8#-as, életemben nem voltam még buliba, nem is szeretnék ilyen helyen ismerkedni, szóval amit írtam nem hülyeségből vagy meggondolatlanságból irtam.
2014. okt. 16. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!