Miért nem tetszem külsőre a lányoknak, most komolyan ennyire a külsőn múlik a csajozás sikere?
Így látatlanba nehéz, de ha nem is vagy egy adonisz, nagyon sok múlhat még a megjelenéseden, az öltözködéseden, hajon, illaton (nem pacsuli!). Szóval ha a kérdés az arcra és vagy testalkatra vonatkozott, akkor nem csak azon múlik.
Amúgy én azt mondanám 50-50%-ban számít a külső és a belső, ha átlagban nézzük a mai kamadzokat- fiatal felnőtteket.
4# a lányoknak nem ez jön be! A normálisaknak legalábbis biztos nem.
amúgy meg, csak, hogy duplán rácáfoljak, én jobban szeretem a "jófiúkat".
A prosti szerintem is pocsék ötlet.
A lányok a jófiúkkal randiznak és a rosszfiúval mennek szobára, így van ez, mióta világ a világ.
90%-uk bulikban ismerkedik, ahova én nem hinném, hogy a jófiúk járnak, max. csak elvétve. De én pl. egyrészt időpazarlásnak tartom, másrészt pénzkidobásnak, harmadrészt mindig van valami olyan dolog, aminek számomra több értelme van, mint elmenni és nézni hogy rázzák a pi..ájukat a ribizlik. Inkább megcsinálom a beadandóimat stb., hogy ha végzek egyetemen, lehetőség szerint ne egyik napról a másikra kelljen élni, és azért egy szép kertes házra, tisztességes autóra stb-re fussa. Én kérek elnézést... Ja és persze tapasztalatból beszélek még mielőtt....24/F
Bizonyos szempontból meg nekünk, lányok nak nehéz. Esélyünk sincs, hogy valahogy jelezzük a fiúnak, hogy tetszik nekünk, mert az meg már nyomulás és kezdeményezés. És amelyik lány megteszi az első lépést az nincs megbecsülve.
Egyik sem jobb a másiknál szerintem.
És ha már itt tartunk a fiúk csak a nagy mellű sorozat számmal ellátott barbibabák kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!