Miért nem tetszem külsőre a lányoknak, most komolyan ennyire a külsőn múlik a csajozás sikere?
"Bizonyos szempontból meg nekünk, lányoknak nehéz. Esélyünk sincs, hogy valahogy jelezzük a fiúnak, hogy tetszik nekünk, mert az meg már nyomulás és kezdeményezés. És amelyik lány megteszi az első lépést az nincs megbecsülve. "
Ekkora hülyeséget is rég olvastam már. Ez az iromány a tipikus példája a "csak a pasi kezdeményezhet, mert az ő dolga" szituációnak. Sosem fogom megérteni, hogy egy nő miért ne kezdeményezhetne. Volt 1-2 exem, akik mertek lépni, mégis megbecsültem őket.
28F
Sokat gondolkodtam, hogy egyáltalán reagáljak-e erre, de gondoltam még mielőtt még 10- en elküldötök melegebb éghajlatra, megmagyarázom miért írtam azt amit.
Anyukám világ életembe azt mondta, hogy ne kezdeményezzek fiúknál mert nem leszek megbecsülve, elbízzák magukat stb. , apukám úgyszintén. Most nem a beszélgetésről vagy szemezésről beszélek hanem pl. elhívni valahova. Én mondván, hogy a szülők már arra sem emlékeznek milyen gyereknek lenni és amúgy is változnak az idők, nincs abban semmi rossz, ha egy lány lép, szóval megtettem az első lépést. .Nem kellett volna. És azóta többektő hallottam, hogy ezt hagyni kell a fiúkra (korombeli és idősebb fiúktol is -> 19- 25 éves korosztály kb.).
Lehet mondani, hogy ha minden fiú csak az első kudarcig próbálkozna, kihalna az emberiség, de nem vagyunk egyformák. Mindenki személyiségét a saját tapasztalatai alakítják. Nem akarom senkire se ráerőszakolni a véleményem, csak elmondtam az én nézőpontomat.
U.I. Nehogy azt higgyétek, hogy csak a lányok keserítik meg a fiúk életét, ez fordítva is minimum ennire igaz.
Egy normális pasi, aki nem öntelt, és nem egoista, az nem fogja elbízni magát attól, ha te kezdeményezel. Nekem tetszene, ha egy lány odajönne hozzám, persze nem azzal nyitna, hogy elhívna randira, max elmondaná, hogy bejövök neki stb. Azután már úgyis én hívnám el valahova, de sokat jelentene kezdőlökésnek, ha nem mindig nekem kéne nyitnom a nők felé.
Könnyű mondani, hogy szemezés... Sok pasi tudod hányszor hasal el ezen? Összenéznek egy csajjal párszor, odamegy hozzá, és azt kapja, hogy bocs, de nem, félreértetted.
Néha egy nőnek is tennie kell valamit azért, hogy elinduljon egy kapcsolat, nem csak várni a sült galambot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!