Mit csináljak hogy bejöjjek a lányoknak?
14 évesen nem követem a korombeliek stílusát, nem tolom le a gatyámat, nem hordok v-nyakú pólót, nem veszek fel óriási surranót sem, és végképp nem zselézem a hajamat. Inkább a 90's kockás ing-farmergatya-tornacipő párosítását hordom, meg az öltönyöket szeretem. zenében meg végképp eltérek a mai divattól, nem hallgatok se elecrtohouse-t se ilyen party zenét hanem punkot, indie-t, meg akusztikusat hallgatok. benne vagyok egy zenekarban, írtam pár számot gitáron, és egy verset is. sok sok olyan barátom van, aki a másik divatot követi, és ők tök sikeresek a lányoknál míg én nem annyira. mit csináljak hogy bejöjjek a lányoknak?
(képet + verset tudok küldeni)
Nagyon jól teszed,h nem vagy egy a tucatból... :)
Pont ezért ne akarj egy lányt a tucatból. :)
Előbb-utóbb felfigyel rád egy olyan csaj,akit nem a sablon érdekel!
Szóval semmit ne csinálj..légy önmagad!
És főleg...érezd jól magad a bőrödben.
Az emberek a vidám emberekhez húznak! :)
Hát pedig a srác is pont olyan sablon, csak a másik oldalról.
Ezek a rockerek punkok, vagy legalábbis maguknak annak nevezők ugyan úgy csordába tömörülnek.
14 évesen bőven ráérsz. A párkapcsolatok ideje fiúknál 18-19 éves korban, lányoknál 15-16 éves korban kezdődik.
A legjobb mód, hogy várj.
Én 16 éves vagyok és táborban ismerkedtem meg egy fiúval, pedig makacs vagyok, önző és irigy, emellett pedig alacsony és kövér. De mégis felfigyeltek rám. TUdnod kell, hogy nem a külső számíŧ, és ha nem önmagad adod, durva vége lehet..
egyáltalán nem gáz/baj, hogy nem vagy olyan mint mások ... szerintem tök aranyos hogy verseket irsz,de a nyálaskodást se vidd túlzásba.
szerintem a szerkoddal sincsen baj, de azért adj magadra :)
a lányoknál nem kell keménykedni amolyan "na gyere cicababa jó a segged kő kola?" csak add önnmagad, és ne játsz szerepet az ismerkedéseknél
sok sikert ! :) 14/L
Szerintem is jó, hogy nem vagy olyan, mint a legtöbb mai srác. Egyáltalán nem gáz, hogy 14 évesen még nincs barátnőd.
Amúgy küldhetsz képet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!