Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miket tegyek, hogy jobban bejöjjek a lányoknak?
semmit nem írtál magadról, hogy milyen vagy, így nem is lehet megmondani hogy mit tegyél miben változz, ugyanis nincs viszonyítási alap.
így alapból azok jutnak eszembe, hogy ha szemüveges vagy akkor valami divatos kerettel hordd, és ne szódásszifon üljön az orrodon, fürödj minden nap, hogy ne légy büdös, legyél udvarias, vicces, járj társaságba, és öltözz úgy mint egy b×zi.
Külső:
Kontaklencse + legyél izmos:)
Belső:
Legyél kedves, legyél lelkitámasz a csajoknak, de ne csk azért h kihasználd őket v ne derüljön ki h csk azért. + Ha majd lesz bnőd akk ne b@szd át:)
Vékony testalkatú vagyok,nem vagyok izmos. Barna göndör hajam van. Sovány vagyok és vékony a kezem,csuklóm..
Tulajdonságok:rendes vagyok érzékeny,megértő.nem vagyok bunkó és tahó..
De az a baj h félénk vagyok így nem merek ismerkedni,a lányok többsége csak barátnak tart..nem merek kezdeményezni.. Jó az alaphigiénia az természetes nem ilyenekre gondoltam..
szerintem ha göndör a hajad akk nyírva hord (0.5-1 cm) , adj az öltözködésedre ha anyagiak engedik, mindig használj parfümöt mer az is segít, izmosodni pedig mindenképp kell nincs mese, kontaktlencsét én is ajánlom sőt ha nem nagyon erős a szemüveged akkor hord csak akkor amikor kell pl vezetés vagy tanóra én is úgyszoktam, remélem segítettem
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!