Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MrQ kérdése:
Szerintetek milyen a stílusom, külsőm, min kellene változtatni h bejöjjek a lányoknak?
Figyelt kérdés
14 vok kb 170 cm magas 60 kiló van egy kis hasam, de nem vagyok kövér, most meek gimibe nem vagyokk stréber, de az átlagom 5 (tényleg nem). Szeretem Fatboy Slimet David guettát a Rammsteint a Scootert, Basshuntert. kb 4 cm hosszú a hajam van és elöl felzselézem. Néha vannak jó poénjaim, de piszkálódós vagyok. Nem vagyok egoista. Nem szeretem a nagyon csendes lányokat de az emokat sem. nem nagyon szeretek táncolni és nem is tudok. Nem vagyok divat/márkafüggő, de szeretem az Eastpakkot, a Niket a Benettont, O'neilt. Szeretek gépezni, biciklizni, olvasni.
Nagyjából ennyi.
2010. aug. 12. 22:22
3/19 anonim válasza:
szerintem semmin ha megtetszel egy csajnak akkor tök mindegy milyen zenét hallgatsz meg mit olvasol....
4/19 anonim válasza:
a csajoknak nem jön be a könyv moj fiuk...
amugy ne zselézd a hajad.
csak a kezedel nyomd fel mindig ...
5/19 anonim válasza:
A leírásod alapján semmi baj nincs veled,szal nyugi.Majd úgyis megtalálod azt a lányt akit keresel...és ne a lányoknak akarj tetszeni,hanem annak a lánynak majd...;)
6/19 anonim válasza:
kösd fel magad... ilyenkor jönnek az én titokban szerettem csajok
7/19 anonim válasza:
8/19 anonim válasza:
zekefron csúnya szerintem (de ne sértődjön meg senki, ez teljesen relatív vélemény):D am sztem azt nyomasd, ami az egyéniséged és belülről jön. ne legyél igénytelen és kb ennyi
10/19 anonim válasza:
Az első, hogy te jól érezd magad a bőrödben, ha neked így jó, akkor ne változtass, aztán ismerkedj, és keresd meg azt a csajt, aki elfogad így és nem a külsőd miatt kedvel, és aki neked is tetszik. Azért ne nagyon piszkáld a kiszemelt lányokat, ha az ember bal lábbal kel fel, akkor nagyon idegesítő tud lenni az ilyen piszkálódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!