Hogy hívjam fel magamra a figyelmem vagy hogyan derítsem ki, hogy tetszem-e neki?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülyén hangzik, hogy 23 éves lányként ilyet kérdezek, csak már hónapok óta nincs barátom, előttepedig egy több éves kapcsolatom volt, szóval már nem tudom, hogyan kellene felhívni a figyelmet magamra vagy csak kieríteni, hogy bejövök-e neki. Igazából a srác úgy 28-30 között lehet és kb. 2-3 naponta elmegy előttem a buszmegállóba. Nem tudok róla semmit, csak azt, hogy milyek településen lakik. Egy-két alkalommal mikor ránézek magabiztosan ő is rám néz, de lehet h csak hülyének néz :D Máskor meg elfordítja a fejét.
Tudom, azt hiszitek kamu kérdés, nem az csak teljesen belezúgtam és szeretném megismerni.
Előre is köszönöm :)
2014. okt. 15. 19:16
1/3 anonim válasza:
Nem, tudjuk, hogy ez nem kamu, mert az emberek nem mernek lépni, mindig utólag gondolkodnak, és akarnak cselekedni.
2/3 anonim válasza:
Hát nem hétköznapi sztori, de nem reménytelen. :) Csak nagyon bátornak kell lenned. Mondjuk én tuti meglepődnék, hogy megyek a megálló előtt és leszólít egy csaj. :D De hát jobb lehetőséged nincs sajnos... :) Melyik város/település?
3/3 Vox válasza:
én örülnék ha leszólítana egy csaj. Nekem mindig az a bajom hogy ha jól kijövök egy lánnyal akkor bekerülök a barát skatulyába és nem akarnak járni velem később. A fiúkkal ilyen gond nincs, szólítsd meg nyugodtan aztán tapasztald ki hogy reagál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!