Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan derítsem ki, hogy...

Hogyan derítsem ki, hogy viszont szeret-e?

Figyelt kérdés
Van egy fiú... a legjobb barátnőm testvére. Szingli ő is, én is. Az utóbbi hónapokban nagyon jóba lettünk. Én meg beleszerettem, egyszerűen nem bírom kiverni a fejemből, hiába próbálkozom, mások felé nincs olyan érzelem mint felé. Senkivel sem olyan, mint vele. És úgy éreztem sokáig, hogy biztos, hogy ő is így érez irántam, de aztán tett egy kijelentést. Tudniillik 1 év múlva kezdi a főiskolát, és azt mondta, hogy már nem akar ebben a városban kapcsolatot. Viszont azóta is érezteti velem, és mondogatja, hogy mennyire fontos vagyok neki... nem tudom eldönteni, hogy tényleg csak nagyon jó barátként tekinthet rám, vagy ő is többet lát a kapcsolatunkban?! Beszélni erről viszont nem merek vele, félek attól, hogy megromlik a kapcsolat vele - és ezzel együtt a legjobb barátnőmmel is. (aki előtt egyébként szintén csupa kín titkolózni) Szerintetek miből tudnám egyértelműen eldönteni, hogy akar-e valamit? 17/l

2014. szept. 24. 19:44
 1/1 anonim ***** válasza:
Beszélj vele egyszerűen és kérdezd meg, hogy az elhangzottak köztetek maradjon. Egy kapcsolatot, ha összejöttök, úgyis nehéz titkolni és ha abarátnőd megtudja akkor lehet megromlik vele a viszonyod, de lehet, hogy elfogadja.
2014. szept. 25. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!