Szerintetek is ciki lenne ráírni egy lányra, ha csak kétszer láttam eddig, de nem beszéltünk, a nevét viszont tudom?
Figyelt kérdés
A sztori röviden: Kórházban voltunk látogatóban a minap, volt ott két gyakornoklány, akik ápolónőnek tanulnak, és megtetszett az egyikük, figyeltem is őt, gondolom, észrevette. Aztán újra voltunk ott, hazaszállítani a rokont, ahogyan mentünk a folyosón, a lány az ápolónőkkel állt a pult mögött. Köszöntünk nekik, de messzebbről észrevettem őt, és ahogy ránéztem, láttam, hogy ő is engem néz, és mosolygott rám. Normálisnak, kedvesnek tűnt, és hallottam is, hogy segítettek a betegeknek. Amikor pakoltunk, nekünk is segített, fogta a tolókocsit, amíg beültettük a rokont, és gyakorlatilag közvetlenül előttem állt, tehát kb. meg is érinthettem volna. Előfordult, hogy amíg ott voltunk, többször egymásra néztünk, meg amikor volt valami vicces dolog, akkor is mosolygott, és rám nézett. Viszont ugye beszélni nem tudtunk, de volt kis kártyájuk, rajta a nevükkel, és az ő nevét így tudtam meg. Ugye ez lenne az egyik gond, mert elhiszem, hogy ijesztő lehet, ha valaki "nyomoz" a másik ember után, de egyébként meg nem lehetne esély arra, hogy kommunikáljunk. A másik probléma a korkülönbség, ő 9 évvel fiatalabb nálam, tehát alapjáraton nem vele kellene ismerkednem (ezzel tisztában vagyok, és oltogatást nem kérek, köszönöm). Szerintetek mi lehetne a megoldás? Ha lehetne, akkor normális válaszokat kérnék, köszönöm.2014. szept. 20. 21:43
1/1 anonim válasza:
9 évvel idősebb vagy, és ÍRNI akarsz neki?
Régen rossz, fogadd meg a tanácsom, és az ilyen dolgokat face to face intézd. Ha ráírsz, az eléggé gyerekes, éretlen viselkedésre vall, és esélyed sem lenne.
Tessék visszamenni a kórházba, és beszélni vele. Ismerd meg, akár kamu, akár valós indokkal. Vagy vihetsz neki ajándékot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!